Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank lansează Prestige, o nouă linie de business pentru clienţii cu venituri mari

ro

08 Feb, 2011 23:03 1001 Marime text

Bucureşti, 8 februarie 2011. Millennium Bank lansează Prestige, o linie de business prin care le oferă clienţilor cu venituri mari produse şi servicii financiare dedicate. Clienţii au la dispoziţie o reţea de distribuţie specială şi manageri de relaţii cu clienţii dedicaţi. Oferta este ajustată în funcţie de nevoile financiare specifice clienţilor cu venituri mari.

Prestige reprezintă un model complex de servicii, bazat pe administrarea averii, abordarea individuală a clientului, planificare şi consiliere financiară. Oferta Prestige a Millennium Bank cuprinde produse de tranzacţionare, de economisire, de creditare şi asigurări, precum şi produse de investiţii selectate pentru a răspunde nevoilor specifice acestui segment de clienţi.

„Lansarea liniei de business Prestige face parte din strategia băncii de a-şi consolida în permanenţă poziţia pe piaţa locală. Acum intrăm în competiţia pentru un segment de clienţi cu potenţial mare, oferind servicii flexibile, adaptate nevoilor clientului - această abordare fiind unul dintre principalii diferenţiatori pe piaţă pentru Millennium Bank", a declarat Nuno Alves, Director Executiv la Millennium Bank. „Grupul Millennium bcp furnizează acest tip de serviciu în toate ţările în care este prezent, prin urmare beneficiem de o experienţă vastă pe acest segment de business", a adăugat Nuno Alves.

Prin lansarea liniei de business Prestige, Millennium Bank România intră şi pe piaţa distribuitorilor de fonduri globale. Parteneriatul cu ING Investment Management, una dintre cele mai importante companii la nivel mondial în administrarea activelor, permite băncii să distribuie 15 fonduri domiciliate în Luxemburg, care au fost atent selectate pentru a acoperi clasele majore de active (acţiuni, instrumente cu venit fix), stiluri de investiţii şi regiuni diferite (Europa, America de Nord, America Latină şi Asia). Clienţii Prestige pot investi şi în fonduri mutuale locale, administrate de Pioneer Asset Management.

În plus, Millennium Bank a dezvoltat un program complex de asigurări de sănătate, în parteneriat cu EUREKO Asigurări, creat exclusiv pentru clienţii Prestige. Programul oferă o gamă largă de servicii medicale de top, prin intermediul celor 250 de clinici şi spitale private partenere, aflate pe tot teritoriul ţării.

Oferta Prestige este disponibilă în 12 sucursale Millennium Bank aflate în opt dintre cele mai mari oraşe din ţară: Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Timişoara.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. În prezent, Millennium Bank are 74 de unităţi pe teritoriul României, care se adresează populaţiei şi companiilor, printr-ogamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2010, active totale în valoare de peste 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii