Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank returnează până la 100 lei lunar pentru cumpărăturile cu cardul de debit ataşat Contului de salariu

ro

05 Sep, 2011 16:00 1028 Marime text

Bucureşti, 5 septembrie 2011. Clienţii Millennium Bank pot primi bani înapoi pentru cumpărăturile efectuate cu cardul de debit ataşat Contului de salariu. Noua facilitate Card cu Bani Înapoi returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din valoarea cumpărăturilor efectuate în supermarketuri şi benzinării de pe teritoriul României. Clienţii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu şi îl pot folosi oricum doresc.

„Această nouă facilitate diferenţiază în mod semnificativ oferta de Cont de salariu a Millennium Bank, oferindu-i un real avantaj competitiv pe piaţa românească prin intermediul unui beneficiu tangibil şi consistent pentru client. Decizia de a recompensa plăţile efectuate la supermarketuri şi benzinării este strâns legată de comportamentul clienţilor, statisticile noastre indicând că două din trei cumpărături achitate cu un card de debit în România sunt realizate la aceste categorii de comercianţi. Cardul cu Bani Înapoi este un card de debit, şi nu de credit, aşadar clienţii nu plătesc nicio dobândă şi, în plus, primesc bonusuri în bani", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Clienţii primesc înapoi 3%, în limita a 100 de lei lunar, din valoarea cumpărăturilor de minimum 300 de lei. Suma minimă de 300 de lei poate fi cumulată dintr-un număr nelimitat de tranzacţii la supermarketuri şi benzinării, indiferent de valoarea individuală a acestora.

Contul de salariu al Millennium Bank este destinat clienţilor care îşi transferă în mod regulat salariul la bancă. Contul este disponibil în lei şi are zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank, precum şi pentru două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking şi Call Center şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit ataşat contului.

Lansarea facilităţii Card cu Bani Înapoi va fi promovată printr-o campanie publicitară dezvoltată pe TV, radio, print, outdoor şi indoor.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-ogamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2011, active totale în valoare de 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii