Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferta promotionala la Creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj oferit de CEC Bank

ro

07 Apr, 2010 19:51 1609 Marime text

cec_bank.jpgBucuresti, 6 aprilie 2010 - CEC Bank lanseaza o oferta promotionala la Creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj. Astfel, in perioada 6 aprilie - 30 iunie 2010, dobanda la acest tip de credit se reduce de la 12,15% la 10,4%. De asemenea, valoarea creditului se mareste de la 15.000 lei la 40.000 lei iar durata de creditare se mareste de la 48 luni la 60 luni. Pe perioada promotiei, comisionul de acordare este 0%.

Valoarea DAE este de 14,93%, fiind calculata pentru un credit de 40.000 lei, acordat pe o perioada de 60 luni, cu perioada de gratie de 12 luni. Pentru rambursarile anticipate nu se percepe comision.

Creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj este un credit fara avans, fara girant si fara ipoteca iar clientii nu trebuie sa prezinte documente justificative privind utilizarea acestuia.

Principalul avantaj al acestui produs este reprezentat de pachetul de asigurari oferit gratuit de catre CEC Bank in parteneriat cu societati de asigurare de prim rang. Astfel, clientii sunt asigurati impotriva urmatoarelor riscuri:

- deces din accident sau boala;

- invaliditate totala permanenta din accident sau boala;

- somaj involuntar, caz in care societatea de asigurari preia plata ratelor pentru o perioada cumulata de maximum 18 luni pe durata intregului contract de credit.

Termenii si conditiile detaliate aferente politei de asigurari sunt puse la dispozita clientilor in orice unitate CEC Bank.

CEC Bank accepta o gama variata de venituri certe, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare, reprezentate de salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc., dovedite cu fisa fiscala si alte documente legale. De asemenea, clientii CEC Bank vor avea posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite).

Mai multe informatii privind Creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, pot fi obtinute de catre clienti in toate unitatile CEC Bank din tara sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii