Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pachete de produse atractive de la Banca Comerciala Carpatica

ro

02 Sep, 2010 22:49 1311 Marime text
Banca Comerciala Carpatica continua sa isi diversifice portofoliul de produse si servicii, lansand pachetele de produse CONTe, CONTe+ si TOP destinate persoanelor fizice. Aceste pachete ofera clientilor solutii confortabile de cash management si reduceri de pana la 40% fata de achizitionarea separata a produselor Bancii Comerciale Carpatica, reduceri la dobanda pentru cardul de credit, cursuri avantajoase pentru schimburile valutare, flexibilitate in conditii de siguranta pentru toate tipurile de plati prin serviciul de Internet Banking e-SMART inclus in pachete.

Pachetul CONTe ofera un cont curent, un card de debit in lei ales de client si serviciul de internet banking, pachetul CONTe+ aduce suplimentar un card de credit, iar pachetul TOP cuprinde un cont in lei, euro si alta valuta la alegere, un card de debit embosat Business Lider, un card de debit in euro, un card de credit si internet banking. Cardurile de credit incluse in pachetele CONTe+ si TOP beneficiaza de reduceri de dobanda. In functie de pachetul solicitat se percepe un abonament lunar conform tarifului de taxe si comisioane.

„Prin lansarea acestor pachete, Carpatica vine in intampinarea clientilor cu o oferta foarte avantajoasa in ceea ce priveste raportul cost-beneficiu, asigurand o gestionare la un nivel superior atat a resurselor disponibile, cat si a celor necesare. Clientii nostri pot astfel sa opteze, in functie de nevoile lor, pentru un pachet cu sau fara card de credit inclus", afirma Georgiana Mincu, Director Executiv Retail al BCC.

Banca Comercială Carpatica SA are sediul central în Sibiu şi este o bancă autohtonă, având capital majoritar român. În prezent, Carpatica deţine o vastă reţea teritorială acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii