Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raiffeisen Bank lanseaza pachetul de produse si servicii destinat asociatilor de locatari - 21.04.09

ro

21 Apr, 2009 00:00 1277 Marime text

Raiffeisen Bank lanseaza pachetul de produse si servicii destinat asociatilor de locatari

Bucuresti, 21 aprilie 2009 – Raiffeisen Bank lanseaza pachetul de produse si servicii destinat asociatilor de locatari, care cuprinde 3 categorii de produse si servicii: de cont curent,  operationale  si de economisire.

Astfel, pachetul include  conturi curente  si acces la serviciul de internet banking „Raiffeisen online”, asociatia platind lunar doar 10 lei. In plus, pentru incasari, depuneri de numerar si plati intre conturi deschise la Raiffeisen Bank nu se platesc comisioane , in timp ce la platile interbancare comisioanele sunt preferentiale - atat la cele efectuate pe suport hartie cat si cele electronice. De asemenea, pachetul ofera conditii preferentiale pentru contul de economii „Acces Plus IMM” si pentru depozitele la termen

Raiffeisen Bank continua procesul de specializare a ofertei sale de produse si servicii destinate sectorului IMM si pune la dispozitia asociatilor de locatori un pachet  de beneficii care permite atat economisirea costurilor operationale, precum si remunerarea mai buna a disponibilitatilor din cont. Pana acum, banca a mai lansat Pachetul Operational IMM si pachetele financiare pentru segmentului de profesii liberale ce cuprinde cabinete medicale, cabinete de tehnica medicala, birouri de avocatura si notariale precum si birourile executorilor judecatoresti.

Despre toate produsele si serviciile destinate IMM se pot obtine informatii prin serviciul Raiffeisen Direct, la numarul de telefon 021 302 91 41 de luni pana vineri intre orele 08:00-22:00, sambata intre orele 09:00-17:30 sau pe site-ul: www.raiffeisen.ro.

            * * * *  *

Raiffeisen Bank este o banc` universala care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor, prin multiple canale de distributie: unitati bancare (peste 550 in intreaga tara), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking), internet banking (Raiffeisen Online). Banca are peste 2 milioane de clienti persoane fizice,  peste 100.000 IMM-uri si peste 4.400 corporatii mari si medii.


Pentru informatii suplimentare: Anca Hasegan, mail anca.hasegan@rzb.ro, tel. 021.306.16.21.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii