Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romanian International Bank S.A. emite carduri cu chip - 06.05.2009

ro

06 May, 2009 19:22 741 Marime text

Romanian International Bank S.A. emite carduri cu chip

Romanian International Bank emite  începând cu data de 04 mai 2009, carduri cu tehnologie chip pentru toate tipurile de carduri de debit şi credit aflate în portofoliu.

Incorporând  un microprocesor pe care sunt stocate informaţii referitoare la posesorul cardului, contul acestuia şi banca emitentă, cardurile chip  prezintă patru mari avantaje: siguranţă, rapiditate, acceptare extinsă şi flexibilitate. Prin intermediul acestora se pot procesa atât tranzacţii bazate pe chip, cât şi tranzacţii bazate pe bandă magnetică.
   Cardurile cu chip, emise de RIB sub siglele MasterCard şi Maestro, se adresează atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice. Acestea pot fi acordate şi deţinătorilor actuali de carduri pe baza unei cereri depusă la oricare din sucursalele băncii.

  “Noile carduri RIB fac parte din politica de dezvoltare a băncii bazată pe oferirea de servicii de înaltă calitate clienţilor. Deţinem în portofoliu un produs modern şi de o calitate superioară: cardul. Am hotărât să integrăm tehnologia chip gândindu-ne la nevoile clienţilor noştri. Prin intermediul acesteia, gradul de securitate al tranzacţiilor efectuate va fi net superior. ” –George Priboi, Şef Departament Carduri, Romanian International Bank S.A.

Oferind depozite cu dobânzi de top la valută şi lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din România, adaptarea ATM-urilor la standardele EMV pentru acceptarea cardului cu chip, implementarea şi perfecţionarea mecanismelor de tranzacţionare de la distanţă, crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB îşi consolidează poziţia de bancă axată pe calitatea superioară a produselor şi serviciilor.

Romanian International Bank S.A. este o bancă universală care activează pe piaţa din România din anul 1998 şi operează în acest moment prin 33 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti(15) şi în ţară (19), având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii