Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VISA Europe anunta lansarea campaniei de promovare a platii taxelor si impozitelor locale prin card

ro

01 Feb, 2010 20:06 1302 Marime text

VISA Europe anunţă lansarea campaniei de promovare a plăţii prin card a taxelor şi impozitelor locale

· Românii care îşi folosesc cardurile Visa pentru plata taxelor şi impozitelor locale îşi pot primi banii înapoi, participând la concursul de pe www.visa.ro

Bucureşti, 1 februarie 2010 – VISA Europe, împreună cu băncile membre din România, anunţă lansarea  campaniei naţionale de promovare a folosirii cardului pentru plata taxelor şi impozitelor locale. Campania va folosi pentru promovare presa scrisă, radioul, Internetul, şi va include activităţi promoţionale şi BTL.

În prezent, 49 de oraşe din întreaga ţară acceptă plata prin card a taxelor şi impozitelor prin intermediul reţelelor de POS-uri instalate la ghişeele administraţiilor fiscale sau a Internetului. Lista completă şi actualizată a primariilor care acceptă acest tip de plată poate fi găsită pe http://www.visa.ro/persoane/taxe.html.

“Aceasta este prima acţiune de asemenea amploare pentru a promova plata taxelor si impozitelor locale cu cardul. În primul rând, vrem să oferim acest serviciu, cu 0% comision, tuturor contribuabililor care vor să îşi folosească cardul cât mai mult posibil. În plus, vrem să sprijinim administraţiile locale să colecteze mult mai uşor taxele şi impozitele, prin promovarea intensă a plăţii prin cardurile Visa”, declară Cătălin Creţu, General Manager România, Visa Europe.

Din 1 februarie până în 31 martie 2010, toţi cei care îşi plătesc taxele şi impozitele locale cu cardul Visa, vor putea participa în competiţia organizată pe site-ul local, www.visa.ro. În cadrul acestei promoţii se vor acorda 2 premii pe săptămână, prin tragere la sorţi, constând în sume de bani în cuantum egal cu valoarea taxelor şi impozitelor plătite prin card şi dovedite prin actul justificativ - chitanţă sau factură. Plafonul valoric maxim pentru fiecare premiu este de 750 RON.

Pentru toţi cei care vor să afle mai multe detalii, despre plata prin card a taxelor şi impozitelor locale, a fost realizată o secţiune specială pe site-ul Hotnews
(http://www.hotnews.ro/taxe_si_impozite) care cuprinde informaţii complete despre beneficiile acestui tip de plată şi poate răspunde tuturor nelămuririlor. În plus, cei care accesează această pagină pot vizualiza reţeaua completă a primăriilor care acceptă plata cu cardul.

Visa Europe şi băncile membre vor continua să sprijine şi să discute cu autorităţile locale pentru a introduce plata taxelor şi impozitelor locale prin card, până când cel puţin toate reşedinţele de judeţ din România vor oferi  acest serviciu, fie prin POS, fie online.

Campania de promovare a plăţii prin card a taxelor şi impozitelor locale face parte dintr-o campanie amplă a Visa Europe, lansată la începutul acestui an, care  urmăreşte creşterea nivelului de informare a românilor despre beneficiile plăţilor cu cardul şi stimularea utilizării cardurilor la comercianţi. Campania se derulează pe parcursul întregului an 2010 şi beneficiază de suportul băncilor locale membre Visa, cuprinzând activităţi de stimulare a plăţii prin card a taxelor şi impozitelor locale, acţiuni promoţionale bazate pe parteneriatul global al Visa cu FIFA, precum şi alte iniţiative educaţionale, de marketing şi PR.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul www.visa.ro

- ### -
Despre Visa Europe

În Europa, sunt peste 360 milioane carduri Visa de debit, credit şi business. La sfârşitul anului 2007, cardurile Visa au fost utilizate pentru plăţi şi retrageri de numerar evaluate la peste 1,3 mii de miliarde EUR. 11,4% din cheltuielile din Europa au fost făcute cu un card Visa.
Visa Europe este o asociaţie de membri - o organizaţie deţinută şi condusă de cele 4.600 bănci membre din Europa - care a fost încorporată în iulie 2004. În octombrie 2007, Visa Europe a devenit independentă de noua corporaţie globală Visa Inc., cu o licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa.
Fiind o organizaţie europeană, este capabilă să răspundă rapid la cerinţele specifice pieţei bancare europene şi clienţilor - deţinători de carduri şi comercianţi, şi să împlinească obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piaţă internă de plăţi.
Visa are cea mai mare acceptare la nivel global şi Visa/Plus este una dintre cele mai mari reţele de ATM-uri din lume care furnizează numerar în monedele naţionale a peste 170 de ţări. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii