Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

34 de Camere de Comert Bilaterale atestate oficial de catre Camera Nationala a Romaniei

ro

09 Dec, 2011 22:26 1142 Marime text

Bucuresti, 8 decembrie 2011 - Un numar de 34 de Camere de Comert Bilaterale au primit din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei atestarea oficiala, in cadrul unui eveniment ce a avut loc in Aula Candelabrelor din Palatul Camerei de Comert.

La eveniment au participat presedintii celor 34 de Camere de Comert Bilaterale, sefii misiunilor diplomatice ale statelor respective, presedinti ai unor camere judetene, alti membri ai Corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, reprezentanti ai mediului de afaceri.

„Pentru noi, este un nou inceput. Din 83 de organizatii care se autointitulau camere de comert bilaterale, astazi au ramas valide, legale si valabile 34 de organizatii, prezente la acest eveniment." a decalarat Excelenta Sa, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dl avocat Mihail M. Vlasov.

In Romania, Sistemul Camerelor de Comert este alcatuit din Camera Nationala, CCI judetene si Camerele bilaterale. Noutatea este ca in tara noastra, nu poate exista decat o singura camera bilaterala intre Romania si un stat strain. „Toate organizatiile care nu indeplinesc conditiile legii urmeaza a fi reziliate", a punctat Presedintele Camerei Nationale.

Camera Nationala este desemnata prin lege sa ateste oficial indeplinirea conditiilor pentru asumarea acestui rol esential pentru buna functionare a unei economii de piata, democratice. Cele 34 de organizatii au dovedit prin activitati anterioare semnificative, prin derularea unor programe si proiecte specifice, ca servesc intr-adevar scopului pentru care au fost create.

Presedintii Camerelor de Comert Bilaterale au primit in cadrul ceremoniei, pe langa Atestatul Oficial si Insigna de Aur a Sistemului Cameral.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Directia Reprezentare Camerala

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii