Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Africii de Sud, Excelenta Sa Pieter Andries Swanepoel, in vizita la Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

ro

24 Mar, 2010 21:35 1210 Marime text

Bucureşti, 24 martie 2010 - Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Excelenţa Sa domnul Mihail M. Vlasov a primit vizita de curtoazie a Excelenţei Sale Pieter Andries Swanepoel, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Africii de Sud la Bucureşti

"Cred cu tărie că relaţiile strânse dintre Camera Naţională şi ambasadele străine acreditate la Bucureşti sunt în beneficiul oamenilor de afaceri, iar în actualele condiţii economice prioritatea oricărei ambasade are o importantă componentă economică", a declarat Preşedintele CCIR în cuvântul de bun venit adresat Ambasadorului Africii de Sud.

Excelenţa Sa dl. Pieter A. Swanepoel a apreciat primirea făcută şi a menţionat importanţa „consolidării relaţiilor economice cu România, unde deja sunt prezente importante investiţii din Africa de Sud", şi a ţinut să sublinieze potenţialul colaborării viitoare şi a stabilirii de contacte directe între oamenii de afaceri din cele două ţări.

La întâlnire au mai participat dna. Michele Pietersen, Secretar I Politic, al ambasadei Africii de Sud la Bucureşti, şi dl. Johan Pietersen, Consultant Comercial al ambasadei, care au menţionat de asemenea necesitatea numirii unor persoane de contact, din cadrul biroului comercial al ambasadei şi din cadrul Biroului Relaţii Externe şi al Biroului pentru Investitori din cadrul Camerei Naţionale, pentru a identifica oportunităţi care să răspundă cerinţelor comunităţii de afaceri din cele două ţări.

Biroul Imagine Sistem Cameral

Direcţia Relaţii Publice

Tel: 021/319.00.94

e-mail: drp@ccir.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii