Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta a semnat azi un Protocol de Cooperare cu Camera de Comert ESKISEHIR

ro

24 Mar, 2011 22:46 1895 Marime text

img_3802.jpgCamera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta a primit, in data de 24 martie 2011, o importanta delegatie de oameni de afaceri din Turcia condusa de domnul Ahmed Iskender Bayar, Vicepresedintele Camerei de Comert Eskisehir.

img_3826.jpgCu aceasta ocazie, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, domnul Mihai Daraban si Vicepresedintele Camerei de Comert Eskisehir, domnul Ahmed Iskender Bayar au semnat, in prezenta doamnei Consul General al Consulatului General al Republicii Turcia la Constanta, Fusun Aramaz si a Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei in Romania, domnul Bahadir Necat, un Protocol de Cooperare intre cele doua Camere de Comert.

img_3807.jpgPartile semnatare vor incuraja si facilita contactele de afaceri, misiunile economice, cooperarea economica si comerciala intre companiile celor doua tari si vor identifica oportunitati de promovare, dezvoltare si schimburi comerciale si economice intre firme constantene si firme din Eskisehir. De asemenea, in urma semnarii protocolului de cooperare, vor fi promovate targurile, evenimentele si parteneriatele de afaceri, organizate in cele doua tari.

Delegatia de oameni de afaceri din Eskisehir a fost insotita, de asemenea, de domnul Aledin Amet, Deputat UDTTMR si de domnul Amet Varol, Presedintele Uniunii Democrate a Tatarilor Turco Musulmani din Romania.

img_3829.jpgDupa semnarea Protocolului au avut loc intalniri bilaterale intre reprezentantii firmelor turcesti si cei ai comunitatii de afaceri constantene, prezenti la eveniment.

Lucia Calenici

Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii