Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera de Comert si Industrie a Romaniei a fost gazda vizitei Excelentei Sale doamna Saloua Bahri, Ambasadorul Tunisiei la Bucuresti

ro

22 Feb, 2010 19:48 1211 Marime text

Bucureşti, 22 februarie 2010 - Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Excelenţa Sa dl. Mihail M. Vlasov s-a întâlnit cu Excelenţa Sa doamna Saloua Bahri, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Tunisiei la Bucureşti.

Cu ocazia vizitei de lucru a E.S. dna. Saloua Bahri, Ambasador al Tunisiei, la Palatul Camerei de Comerţ, aceasta a ţinut să-l felicite pe Excelenţa Sa dl.Mihail Vlasov pentru activitatea intensă în cadrul CCIR şi eforturile deosebite menite să consolideze relaţiile comerciale bilaterale, care au însă un potenţial mult mai dezvoltat.

Prin acordul de colaborare încheiat între Camera Naţională şi Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Tunisiei în 1992 s-au organizat numeroase misiuni economice, activităţi şi întâlniri bilaterale între oamenii de afaceri.

Ambasadorul Tunisiei, E.S. dna Saloua Bahri a prezentat proiectul de organizare a unui forum de afaceri în luna iunie a.c., la Palatul Camerei de Comerţ, care să se adreseze în principal companiilor din următoarele domenii de activitate: energie, industria agro-alimentară, industria textilă, telecomunicaţii şi turism.

Preşedintele CCIR, E.S. dl. Mihail Vlasov a menţionat dinamismul activităţii Excelenţei Sale Ambasadorul Tunisiei şi a ţinut să o asigure pe aceasta de sprijinul său în implementarea cu succes a proiectelor de colaborare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii