Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera de Comerţ şi Industrie a României în Campania „Ora Pamântului"

ro

10 Mar, 2011 17:27 1428 Marime text

Bucureşti, 10 Martie: Camera de Comerţ şi Industrie a României, organizaţie neguvernamentală, autonomă, nonprofit, de utilitate publică este cea mai puternică asociaţie de profil din România. Portavoce a Sistemului Cameral - o reţea solidă de camere judeţene, bilaterale şi asociaţii profesionale, Camera Naţională reprezintă şi susţine interesele comunităţii de afaceri în ansamblu şi, în special, pe cele ale membrilor săi în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale.

"Prin natura noastră, iniţiem şi promovăm proiecte de responsabilitate socială, atât in-house cât şi prin parteneriate externe, motiv pentru care am considerat firesc să ne alăturăm Campaniei Ora Pământului", a declarat dna. Smaranda Heroiu, Director al Direcţiei de Relaţii Publice.

Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, una dintre cele mai reprezentative clădiri din Bucureşti, se va alătura celorlalte instituţii emblematice ale Capitalei, care, pe data de 26 Martie 2011, la ora 20:30, vor întrerupe pentru o oră lumina şi alimentarea cu energie pentru a trage un semnal de alarmă la adresa efectelor dezvoltării iresponsabile asupra mediului înconjurător.

Campania "Ora Pământului" 2011 are drept scop implicarea instituţiilor publice, companiilor şi organizaţiilor din România, din toate domeniile de activitate, precum şi a simplilor cetăţeni, într-un demers care să producă schimbarea prin simplul gest de stingere a luminilor şi decuplare a echipamentelor electronice aflate în stand-by. Sâmbătă - 26 Martie 2011, între orele 20.30-21.30, România se alătură mapamondului "lăsând Pământul să respire". Acţiunea are loc în fiecare an la nivel mondial şi îşi propune să determine factorii de decizie guvernamentali să treacă la măsuri ferme pentru stoparea fenomenului de încălzire globală.

Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii