Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCIR a fost gazda vizitei Excelentei Sale doamna Sanaa Atallah Esmail, Ambasadorul Republicii Arabe Egipt la Bucuresti

ro

04 Mar, 2010 19:41 1343 Marime text

Camera de Comerţ şi Industrie a României a fost gazda vizitei Excelenţei Sale doamna  Sanaa  Atallah Esmail, Ambasadorul Republicii Arabe Egipt la Bucureşti

Bucureşti, 04 martrie 2010 – Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Excelenţa Sa dl. Mihail M. Vlasov s-a întâlnit cu Excelenţa Sa doamna Sanaa Atallah Esmail, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Arabe Egipt  la Bucureşti.

Întâlnirea de lucru dintre Preşedintele CCIR şi Ambasadorul Republicii Arabe Egipt la Bucureşti a fost un prilej de a sublinia bunele relaţii comerciale tradiţionale dintre cele două ţări.

Prin acordul de cooperare încheiat în 1994 între Camera Naţională şi Federaţia Camerelor de Comerţ din Egipt (FEDCOC) – s-au organizat numeroase forumuri de afaceri, misiuni economice, activităţi şi întâlniri bilaterale între oamenii de afaceri români şi egipteni.  În actualul context al revigorării relaţiilor comerciale, în cadrul întâlnirii s-a stabilit un mecanism de colaborare directă între Camera Naţională, prin recent înfiinţatul Birou pentru investiţii străine şi Biroul de relaţii externe pe de o parte, şi Biroul comercial al ambasadei Republicii Arabe Egipt la Bucureşti de cealaltă parte.

Excelenţa Sa dna. Sanaa Atallah Esmail, Ambasadorul Egitului a ţinut să salute entuziasmul şi dorinţa Preşedintelui CCIR de consolidare a relaţiilor economice   dintre cele două ţări.  În vizita sa la Palatul Camerei de Comerţ,  doamna Ambasador a fost însoţită de doamna Nivine Abdelrahman, Ministru Plenipotenţiar al Biroului Comercial din cadrul Ambasadei Republicii Arabe Egipt, care a subliniat la rându-i interesul major al investitorilor egipteni pentru România.

Preşedintele CCIR, E.S. dl. Mihail Vlasov a adresat o invitaţie preşedintelui Federaţiei Camerelor de Comerţ din Egipt (FEDCOC) de a vizita România cu ocazia Forumului de Afaceri Româno-Egipt ce va avea loc la Bucureşti în luna mai, pentru a  da un nou suflu relaţiilor dintre cele două instituţii.

Biroul Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii