Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegatie a Camerei de Comert si Industrie din Trabzon, Turcia in vizita la Camera de Comert si Industrie a Romaniei

ro

27 Jul, 2010 19:43 1326 Marime text

Delegatie a Camerei de Comert si Industrie din Trabzon, Turcia in vizita la Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Bucuresti, 27 iulie 2010 – O delegatie a Camerei de Comert si Industrie Trabzon, din Turcia, condusa de domnul Suat Hacisalihoglu, presedintele CCI Trabzon,  a fost primita la Palatul Camerei Nationale de presedintele CCIR, E.S. dl. Mihail M. Vlasov si de doamna Luiza Rodica Grigorescu, Secretarul General.

Presedintele Camerei Nationale, E.S. domnul Mihail M. Vlasov a tinut sa sublinieze lunga traditie a relatiilor economice si comerciale cu Turcia, cat si bunele relatii la nivel institutional care leaga Sistemul Cameral din Romania de Uniunea Camerelor de Comert si a Burselor din Turcia (TOBB), cat si relatia personala si speciala cu E.S. domnul M. Rifat Hisarcıklıoğlu, presedintele acestei institutii.

In ceea ce priveste eforturile depuse de Camera Nationala de a oferi un sprijin util si in timp real investitorilor, s-a amintit existenta Biroului Investitorului, din cadrul Camerei Nationale, entitate ce proceseaza informatiile necesare atat oamenilor de afaceri romani in alte tari, cat si celor straini in Romania.

Din delegatia turca au mai facut parte domnii Adnan Saglam, Ozcan Ilarslan si Cafer Hazaroglu, membrii ai Boardului Camerei de Comert si Industrie Trabzon.

La intalnire a mai participat de asemenea domnul Yavuz Hotinoglu, consilier al presedintelui CCIR pe relatia cu Turcia.

Birou Imagine Sistem Cameral
Directia Relatii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii