Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E.S. domnul SU YANWEN, Consulul General al Consulatului General al Republicii Populare Chineze la Constanta, in vizita la sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura

ro

21 Mar, 2011 22:59 1313 Marime text
 

Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, domnul Mihai Daraban a primit in dimineata zilei de luni, 21 martie 2011, vizita de curtoazie a E.S. domnul Su Yanwen, Consulul General al Consulatului General al Republicii Populare Chineze la Constanta. La intalnire a participat, de asemenea, domnul Ion Danut Juganaru, Directorul General al CCINA.

 

Aceasta este prima vizita a domnului Su Yanwen la sediul Camerei de Comert Constanta. Domnul Consul General a fost interesat de posiblitatea atragerii investitorilor din R.P. Chineza in dezvoltarea infrastructurii portuare, de proiecte de producere a energiei eoliene si nucleare, de modalitatea utilizarii mai eficiente a Canalului Dunare - Marea Neagra si a Dunarii in transportul marfurilor care vin si pleaca dinspre/spre China, spre/din tarile Europei Centrale care nu au iesire la mare. S-a discutat, de asemenea, posibilitatea atragerii unui numar mai mare de investitori din R.P. Chineza in special in sectoarele productive si crearea de societati mixte in Constanta.

 

Domnul Consul General Su Yanwen a multumit domnului Presedinte Mihai Daraban pentru primire si l-a asigurat de intreaga sa disponibilitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii