Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forumul de Afaceri Romania – India

ro

01 Feb, 2012 15:29 1121 Marime text

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza in data de 2 februarie 2012, orele 8.30 - 14.00, Forumul de Afaceri Romania – India, Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza, Palatul Camerei Nationale. Cu aceasta ocazie se va desfasura si o sesiune a Comisiei Mixte Guvernamentale Romania - India.

Lucrarile Forumului vor fi deschise de ES Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dl av. Mihail M. Vlasov. Din partea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri din Romania va participa dl Karoly Borbely, Secretar de Stat.

Din partea delegatiei indiene ES dl Jyotiraditya M. Scindia, Ministru de Stat, Ministerul pentru Comert si Industrie din India, va lua cuvantul in sesiunea plenara a lucrarilor Forumului. In fruntea delegatiei indiene, formate din 11 mari companii, se afla dl Pramod Bhasin, Vicepresedinte al cunoscutei companii GENPACT, prezenta si in Romania.

Programul Forumului continua, dupa sesiunea introductiva, cu prezentarea membrilor delegatiei indiene, dar si a climatului investitional si a oportunitatilor de atragere a fondurilor nerambursabile pentru investitii in Romania si se va incheia cu discutii B2B, in cadru organizat. Lucrarile Forumului se vor desfasura in limba engleza, iar la final inaltii oaspeti indieni vor fi disponibili pentru intrebarile presei.

Biroul Relatii Publice                                
Directia Reprezentare Camerala 
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii