Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intalnire CCIR - Ambasadorul Republicii Cehe în România

ro

10 Feb, 2011 23:21 1185 Marime text

Bucureşti, 10 februarie: Preşedintele CCIR, E.S. domnul Mihail M. Vlasov a primit vizita E.S. dl Jiri Sitler, Ambasadorul Republicii Cehe în România.

Aflat la începutul mandatului la Bucureşti, noul ambasador ceh a subliniat importanţa consolidării cooperării economice bilaterale, salutând iniţiativele Sistemului Cameral din România în sprijinul comunităţii de afaceri, fie că este vorba despre antreprenori români sau cehi.

Preşedintele Camerei Naţionale l-a asigurat pe ambasadorul Sitler de întreaga deschidere a Camerelor de Comerţ din România în dezvoltarea contactelor de afaceri şi în potenţarea balanţei comerciale dintre cele două ţări. Domnia sa a mai subliniat şi importanţa existenţei Curţii Internaţionale de Arbitraj Comercial de pe lângă CCIR în normalizarea relaţiilor antreprenoriale, din perspectiva soluţionării rapide, eficiente şi confidenţiale a litigiilor care intervin în desfăşurarea oricărei activităţi de parteneriat.

În acest sens oficialul ceh a adăugat că etica şi comerţul reprezintă o temă de mare interes în Cehia drept pentru care şi-a manifestat intenţia de a organiza şi în România o serie de evenimente pe această temă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii