Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegaţie a Camerei de Comerţ şi Industrie Manisa, Republica Turcă a făcut o vizită la Palatul Camerei de Comerţ

ro

05 Nov, 2010 17:36 1204 Marime text
Camera de Comerţ şi Industrie a României a fost gazda vizitei unei delegaţii a CCI Manisa, condusă de domnul Abdurrahim Arslan, Preşedintele Adunării CCI Manisa, şi a unei numeroase delegaţii de oameni de afaceri turci.

Delegaţia a fost primită de domnul Jose Iacobescu, preşedintele Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, care a făcut o prezentare a Sistemului Cameral din România, a sistemului camerelor de comerţ bilaterale, menţionând în acelaşi timp bunele relaţii tradiţionale ce leagă România şi Turcia, şi vizita la nivel înalt pe care preşedintele Turciei, E.S. Dl. Abdulah Gull a făcut-o în 2008 Camerei de Comerţ şi Industrie a României, cu ocazia vizitei de stat în România.

"Camera Naţională are încheiate numeroase acorduri de cooperare cu instituţii similare din străinătate, iar relaţiile cu Uniunea Camerelor de Comerţ şi a Burselor din Turcia (TOBB) sunt cu totul deosebite", a spus dl. Jose Iacobescu, adăugând faptul că schimburile comerciale dintre cele două tări sunt echilibrate, şi au atins la sfârşitul anului 2009 valoarea de 2,9 miliarde Euro.

Domnul Abdurrahim Arslan, şeful delegaţiei CCI Manisa, a mulţumit pentru primirea de care s-a bucurat şi a menţionat faptul că delegaţia formată din peste 50 de persoane va sta în România timp de 4 zile, ocazie cu care se vor discuta oportunităţi de afaceri din diferite domenii de activitate, cum ar fi: industria electrocasnică, industria auto şi conexă şi agricultura.

Din delegaţia turcă au mai făcut parte domnul Bahadir Necat, Consilier Comercial al Ambasadei Republicii Turcă la Bucureşti şi domnul Guven Gungor, Secretar General al TIAD, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din România.

Birou Imagine Sistem Cameral

Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii