Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a primit vizita observatorilor externi OSCE la Alegerile Prezidentiale

ro

18 Nov, 2009 23:39 1284 Marime text
osce2-001.jpgPrefectul Claudiu-Iorga a primit astăzi o delegaţie formată din patru reprezentanţi ai Oficiului pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului din cadrul Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa, acreditaţi ca observatori externi de Autoritatea Electorală Permanentă pe lângă birourile electorale constituite pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2009.

Scopul vizitei observatorilor externi a fost de a înţelege rolul prefectului şi a Instituţiei Prefectului în organizarea alegerilor prezidenţiale, cei patru observatori solicitând detalii despre acţiunile care se desfăşoară pentru pregătirea acestora şi despre modul de asigurare a  pazei  la fiecare dintre secţiile de votare.

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a prezentat modul de organizare a alegerilor, începând cu momentul  selectării membrilor Biroului Electoral Judeţean, şi a explicat procedura de tragere la sorţi şi de numire a preşedinţilor/ locţiitorilor secţiilor de votare. Întâlnirea s-a încheiat cu o vizită a delegaţiei OSCE la Biroul Electoral Judeţean, situat în incinta Instituţiei Prefectului.

Nr.39/CP/18.11.2009
Cancelaria Prefectului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii