Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost desemnată firma care se va ocupa de iluminatul festiv din Cernavodă!

ro

23 Dec, 2022 13:04 2131 Marime text
 
 
  • Daniela Motreanu este șef serviciu la Societatea Natională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA, și, totodată, soția lui Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL.
 
Primăria Cernavodă închiriază produse pentru iluminatul festiv din oraș pentru 2022 - 2023! Potrivit datelor oficiale, contractul - în valoare de 1.199.494.29 de lei, a fost atribuit societății comerciale Euro-Audit Service SRL, cu sediul în Târgoviște.
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 23 decembrie 2022, informează că Euro-Audit Service SRL a fost fondată în 2004, se ocupă de instalaţii electrice și este controlată de Eugeniu Militaru, cu 99,99 %, și de Floarea Secară, cu 0,01 %.
 
Administrator este Alexandru Cârlig.
 
Acesta mai este asociat în SC Ando Consulting SRL și Legume cu Dor SRL din Dor Mărunt, Călărași și mai administrează SC Ando Consulting SRL.
 
Eugeniu Militaru apare în Vadaemecum Management SRL și în Euro-Audit Service SRL, iar în trecut a figurat în Lumen SA, Termobritanica SRL și în Electric Grup Comservice SRL, radiate în prezent.
 
Societatea comercială Legume cu Dor SRL se ocupă de cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi tuberculilor și îi are ca asociați pe Constantin Alecsandru Vătafu, cu 55%, și pe Ion Iacomi, pe Alexandru Cârlig, dar și pe Daniela Motreanu, fiecare cu câte 15%.
 
Daniela Motreanu este șef serviciu la Societatea Natională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA, și, totodată, soția lui Dan Motreanu, prim-vicepreședinte PNL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Oficial!
Mariana Mircea, fost primar din Cernavodă, achitată definitiv!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii