Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 05 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL derulează proiectul de investiții „Apărarea împotriva inundațiilor“, la Babadag. Cine a câștigat contractul (DOCUMENT)

ro

20 Oct, 2022 12:13 2801 Marime text

 
  • Contractul are data 14 octombrie a.c., valoarea totală a achiziției (fără TVA) fiind de 48.774.275 lei.
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribuit contractul „Servicii de proiectare (fazele P.T+C.S., D.E., PAC, PAD, POE), verificare de proiect, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări în cadrul proiectului de investiții «Apărarea împotriva inundațiilor a localității Babadag, județul Tulcea“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectivele generale ale proiectului sunt:
 
- apărarea împotriva inundațiilor a localității Babadag prin lucrări de reabilitare a construcțiilor hidrotehnice existente afectate de viituri și realizarea unor lucrări noi de regularizare a pârâului Tabana și a afluenților, în scopul diminuării pagubelor provocate de viituri;
 
- realizarea unui plan de măsuri privind punerea în operă a unor lucrări de combaterea eroziunii solului (de suprafață și de adâncime);
 
- refacerea a trei poduri și a 15 podețe;
 
- asigurarea unei stabilitati socio - economice a populației în zonă;
 
- protecția și îmbunătățirea calității mediului și a standardelor de viață.

 
1. SERVICII DE PROIECTARE:
 
- Elaborare documentație tehnico-economică fazele P.T.E., D.E., PAC, PAD, POE și verificare tehnică de specialitate a proiectului pentru fiecare tip de lucrare / specialitate;
 
- studii de teren (topografice, hidraulice, geotehnice);
 
- Elaborarea documentațiilor pentru obținerea tuturor avizelor/ autorizațiilor necesare, inclusiv Autorizația de Construire;
 

- Elaborarea Planului General de Securitate și Sănătate în Muncă;
 
- Reactualizarea anuală a Devizului General;
 
- Asistență tehnică din partea proiectantului în faze determinante și pe parcursul execuției lucrărilor de construcții;
 
- Reactualizarea documentațiilor pentru scoaterea terenurilor din circuitul agricol, documentații cadastrale și intabulare, precum și documentații de dezmembrare cu privire la terenurile ocupate de lucrările proiectate (inclusiv cumpărarea acestora);
 
- Reactualizarea documentațiilor tehnice pentru trecerea în administrarea ABA Dobrogea Litoral a terenurilor ocupate de lucrări.
 
2. EXECUȚIA LUCRĂRILOR PROIECTATE cu respectatea tuturor normelor și a legilor in vigoare pentru fiecare tip de lucrare, conform prevederilor caietului de sarcini.
 
Contractul are data 14 octombrie a.c. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 48.774.275 lei, ofertanți câștigători fiind firmele Hydro Proiect Invest SRL, Dimar SRL și Braco Engineering SRL.
 
Despre SC Hydro Proiect Invest SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată joi, 20 octombrie a.c., societatea Hydro Proiect Invest SRL a fost înființată în anul 2014, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Hydro Proiect Invest SRL a avut o cifră de afaceri de 2.185.460 lei, un profit net de 1.407.077 lei și cinci angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 118.805 lei, un profit net de 23.736 lei și un angajat.
 
Potrivit sursei citate, asociați în Hydro Proiect Invest SRL sunt Cristian - Eugen Vuță (cu 75%) și Mișu Cioc (cu 25%). Administrator este Anca Balanov. Mișu Cioc mai apare într-o firmă, Eolhid Design SRL (în funcțiune) - asociat (50%) și administrator.
 
Confidas informează și că Hydro Proiect Invest SRL a încheiat 31 contracte de achiziții publice în valoare totală de  5.366.133,67 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, figurând Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița, Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Administrația Națională „Apele Române“ - Administrația Bazinală de Apă Siret, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Hidroelectrica SA sau Speeh Hidroelectrica SA.
 
Despre SC Dimar SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată joi, 20 octombrie a.c., societatea Dimar SRL a fost înființată în anul 1994, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Dimar SRL a avut o cifră de afaceri de 94.101.692 lei, un profit net de 3.587.174 lei și 363 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 97.169.495 lei, un profit net de 1.738.794 lei și 389 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic în Dimar SRL este Iulian Dragunoiu, care îndeplinește și calitatea de administrator. Dimar SRL este asociat cu 10% și în firma Dimar Pro School SRL (în funcțiune) și în Energy Plant Development SRL (radiată), în timp ce Iulian Dragunoiu apare și în Camira Service SRL (radiată) – asociat (25%). 
 
Confidas informează și că Dimar SRL a încheiat 55 contracte de achiziții publice în valoare totală de 583.447.370,09 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, figurând Administrația Domeniului Public sector 2, Administrația Națională Apele Române Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea, Aurora Construct Montaj SA, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, Comuna Buturugeni (Consiliul Local Buturugeni), Comuna Icoana (Primăria), Primăria Ghimpați Giurgiu sau Registrul Auto Român RA. 
 
Despre SC Braco Engineering SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată joi, 20 octombrie a.c., societatea Braco Engineering SRL a fost înființată în anul 2007, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Construcţii hidrotehnice“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Braco Engineering SRL a avut o cifră de afaceri de 7.045.112 lei, un profit net de 1.051.236 lei și 46 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 7.154.998 lei, un profit net de 648.880 lei și 46 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în Braco Engineering SRL sunt Radu Vasile Breuer (cu 98%), care îndeplinește și Doina Gabriela Breuer (cu 2%). Radu Vasile Breuer mai apare în Braco Engineering Construction (în funcțiune) - asociat (50%), Cardu Business SRL (radiată) - asociat (50%) și Romax DHR Consulting SRL (radiată) - asociat (50%), administrator. Doina Gabriela Breuer mai apare în Braco Edilitar SRL (radiată) - asociat (50%).      
 
Confidas informează și că Braco Engineering SRL a mai încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 480.230,71 lei, autoritățile contractante, în afară de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, fiind Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor și Ministerul Apărării Unitatea Militară 02033 Iași.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Iată cine va repara autovehiculele Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii