Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 17 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală cumpără mobilier pentru studenți. Ce firme livrează mobila

ro

09 Nov, 2022 00:00 1686 Marime text
  • Informațiile privind semnarea acordurilor-cadru au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Academia Navală Mircea cel Bătrân a încheiat mai multe acorduri-cadru pentru furnizarea de obiecte de mobilier pentru studenți, fiind vorba despre mai multe firme care și-au adjudecat contractele, în urma licitației deschise.
 
Conform informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, pentru cuiere au fost încheiate acorduri-cadru cu societățile New Mob Expansion, C&A Phoenix Art și Negro SRL, valoarea totală estimată fiind de 41.622 de lei fără TVA.
 
În continuare, dulapurile vor fi livrate de HTC Cubbis, C&A Phoenix Art și New Mob Expansion, valoarea totală estimată fiind de 387.807 lei fără TVA.
 
Pentru mese, s-au semnat acorduri-cadru cu C&A Phoenix Art, New Mob Expansion și Negro SRL, valoarea totală estimată ridicându-se la 106.778 de lei fără TVA, iar canapelele și fotoliile vor fi livrate de New Mob Expansion, valoarea totală estimată fiind de 24.959,9 lei fără TVA.
 
Mobilierul pentru spații de recreere va fi furnizat de Negro SRL și New Mob Expansion, valoarea fiind estimată la 11.643,72 de lei fără TVA, iar de paturile metalice se vor ocupa societățile Eurodidactica, Somet și New Mob Expansion, valoarea totală estimată fiind de 352.449,6 lei fără TVA.
 
Totodată, de furnizarea mobilierului modular (valoare estimată 184.023 de lei fără TVA) se vor ocupa societățile C&A Phoenix Art și New Mob Expansion, ultima societate urmând să livreze și scaunele (valoare estimat 40.977,2 lei fără TVA).
 
Despre New Mob Expansion
 
SC New Mob Expansion SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul în satul Argeşani, comuna Băiculeşti, județul Argeş și se ocupă de fabricarea de mobilă, arată Confidas.ro.

 
Anton Cornel este asociatul unic și, totodată, administratorul firmei.
 
Acesta a mai fost asociat și în cadrul a două firme care în prezent sunt radiate.
 
Pentru anul trecut, cu 19 angajați, New Mob Expansion SRL a raportat o cifră de afaceri de 4.35 de milioane de lei, cheltuieli de peste șase milioane de lei și un profit net de 84.390 de lei.
 
Compania New Mob Expansion SRL a încheiat 209 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.601.491,19 lei, conform Confidas.ro.
 

Printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Academia Navala „Mircea cel Bătrân“- UM 02192 Constanta și Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu“ Slatina.
 
Despre C & A Phoenix Art
 
Potrivit Confidas.ro, compania C & A Phoenix Art a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în Brașov, pe strada Feldioarei nr. 29 B, având ca obiect de activitate fabricarea de mobilă n.c.a.
 
Asociat unic este Constantin Adrian Palade, iar administratorul este Ionuț Constantin Neagu, pe ultimul an firma raportând un număr de angajați în creștere, ce a ajuns la 42, un profit în scădere, ce s-a situat la peste 430.000 de lei și cifra de afaceri în creștere, de circa 5,66 milioane de lei.
 
Conform sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania C & A Phoenix Art SRL a încheiat 165 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 8.303.380,87 de lei.
 
Printre instituțiile publice ce au semnat contracte cu firma brașoveană se numără Academia de Studii Economice București, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, CNAIR, dar și instituții din județul Constanța.
 
Despre Negro SRL
 
Potrivit platformei Confidas.ro, Negro SRL a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în Galați, pe strada Radu Negru, nr. 66, având ca obiect de activitate fabricarea de mobilă pentru birouri și magazine.
 
Asociați sunt Virgil Viorel Ionașcu (75%) și Nela Marioara Ionașcu (25%), administratorul societății fiind primul.
 
Negro SRL este singura societate în funcțiune în care apar numele celor doi.
 
Cifrele Negro arată că societatea a raportat în 2021 25 de salariați, profit de aproape 710.000 de lei și cifra de afaceri peste 4,71 de milioane de lei.
 
Firma are două puncte de lucru în Galați.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Negro SRL a încheiat 139 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 2.936.928,65 de lei, printre autoritățile contractante numărându-se, alături de Autoritatea Navală Română, și Inspectoratul Școlar Județean Brăila, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Educației Naționale, precum și alte instituții.
 
Despre HTC Cubbis
 
Societatea HTC Cubbis a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în anul 2014 și are sediul social în Iași, pe Șoseaua Ungheni nr. 2, având ca obiect de activitate fabricarea de mobilă n.c.a.
 
Asociați sunt Oana Loredana Munteanu (50%), Dan Ioan Haliga (37,5%) și George Marius Braia (12,5%), în timp ce administratori sunt doar primii doi.
 
Numele Oanei Loredana Munteanu figurază și în Anoa SRL Iași, iar cel al lui Dan Ioan Haliga se leagă și de Innovate Informational Technology Iași și, respectiv, SMS Feedback Iași.
 
Nu în ultimul rând, George Marius Braia figurează și el în Innovate International Technology, dar și în Roderick Wood Stories, ambele din Iași.
 
Pentru a reveni la HTC Cubbis, societatea a raportat pentru anul trecut 44 de angajați, profit peste 1,22 de milioane de lei și cifra de afaceri depășind 17,26 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru în Iași și, potrivit Confidas.ro, a încheiat 123 de  contracte publice, în valoare totală de 6.349.580,89 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Colegiul Național Iași, Comuna Dumești, Comuna Ruginoasa, dar și Institutul de Medicină Legală Iași, precum și altele.
 
Despre Eurodidactica
 
Potrivit Confidas.ro, societatea Eurodidactica a fost înființată în anul 2010 și are sediul social în Otopeni, Drumul Gării Balotești, nr. 20, județul Ilfov, având ca obiect de activitate comerț cu ridicata nespecializat.
 
Asociați sunt cetățenii din Republica Moldova Eugen și Rodica Ursu (fiecare cu 40%) și Dorin Naniu (cu 20%).
 
Administratori sunt Eugen Ursu și Dorin Naniu. Numele lui Eugen Ursu se leagă și de societatea radiată Global Expo București, iar Rodica Ursu figurează și în World Didact București, în timp ce Dorin Naniu figurează doar în Eurodidactica.
 
În anul 2021, societatea Eurodidactica a raportat 40 de angajați, profit de peste 6,93 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 32,52 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru pe strada Gării Balotești, nr. 104, în Otopeni, județul Ilfov.
 
Conform sursei citate, compania Eurodidactica SRL a încheiat 4.490 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 103.702.805,32 de lei, cele mai multe dintre contractele încheiate vizând funizarea de materiale pedagogice sau mobilier pentru școli, în diferite zone ale țării.
 
Despre Somet
 
Compania Somet SRL a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în anul 1991, are sediul social în Buzău, pe strada Bazalt, nr. 15 și se ocupă de fabricarea de mobilă pentru birouri și magazine.
 
Asociați sunt Cristin și Georgia Raicu, administratorul fiind Cristin Raicu, al cărui nume se leagă și de societățile Flacara CM și Tecma, ambele din Buzău.
 
Și numele Georgiei Raicu se leagă de Falacara CM, dar și de Geramed Buzău.
 
Cifrele Somet arată că societatea a avut 28 de angajați în 2021, profit peste 63.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,52 de milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru în Buzău.
 
Potrivit Confidas.ro, Somet SRL a încheiat 153 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 2.641.612,20 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Administrația Națională Apele Române, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Harghita, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud Est, precum și altele.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără utilaje pentru atelierul de instruire practică! Iată de la cine
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii