Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a făcut o achiziție de aproximativ cinci milioane de lei. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

03 Jun, 2024 17:00 746 Marime text
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a ajuns la un acord cu firma Elsa Technology. Cele două părți au încheiat contractul la data de 28 mai 2024, iar pe 30 mai a fost publicat în SEAP
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a achiziționat un laborator high voltage, în schimbul sumei de 4.951.200 de lei, fără TVA.
 
Achiziția este necesară pentru studiul și exploatarea sistemelor electrice alimentate la tensiuni cuprinse între 1 kv și 35 kv. Laboratorul pentru studiul și exploatarea sistemelor electrice alimentate la tensiuni cuprinse între 1 kv și 35 kv va asigura instruirea și pregătirea continuă a ofițerilor militari din Forțelor Navale și a ofițerilor civili din marina comercială și a personalului care vor opera pe echipamente și sisteme electrice alimentate la tensiuni înalte. Structura laboratorului va cuprinde următoarele echipamente:
  • 9 celule alimentate la tensiuni între 1 kv și 35 kv
  • Transformator uscat 30 kVA 6.6kV/0.4kV
  • Pupitru de comandă și de acționare a motoarelor electrice trifazate
  • Sistem de monitorizare celule
  • Echipamente de testare și calibrare
 
Contractul a fost atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a ajuns la un acord cu firma Elsa Technology. Cele două părți au încheiat contractul la data de 28 mai 2024, iar pe 30 mai a fost publicat în SEAP.
 
Despre Elsa Technology
 
Conform termene.ro, Elsa Technology SRL are sediul pe strada Valea Seacă nr. 15A, în Valu lui Traian, județul Constanța. Obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. Societatea a fost fondată în anul 2011.
 
Elsa Technology SRL este controlată de Elena Maria Deleanu, Răzvan Deleanu și Răzvan – Paul Deleanu. Ultimul este și administratorul din Elsa Technology SRL.
 
Elena Maria Deleanu apare și în Elman Trading SRL, în prezent radiată. Răzvan Deleanu figurează și în White Nights Studio SRL.
 
Elsa Technology SRL a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri egală cu 6.475.628 de lei, un profit egal cu 728.970 de lei și nouă salariați.
 
Conform termene.ro, firma are șase achiziții publice câștigate, toate cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Academia Navală Mircea cel Bătrân, din Constanța, repară amfiteatrul Cybersecurity! Ovo Design Furniture Group SRL va încasa peste 2 milioane de lei (DOCUMENT)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii