Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără laborator digital! Iată de la cine (DOCUMENT)
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără laborator digital! Iată de la cine (DOCUMENT)
18 Apr, 2023 00:00
ZIUA de Constanta
1677
Marime text
- Scopul prezentei proceduri de atribuire este acela de a achiziționa un laborator digital pentru studiul echipamentelor electrice în medii ATEX și măsurarea, detectarea și afișarea valorilor nonelectrice - necesar pentru Digitalizarea Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“- UM 02192 Constanța achiziționează laborator digital pentru studiul echipamentelor electrice în medii ATEX și măsurarea, detectarea și afișarea valorilor nonelectrice- PNRR.
Descrierea succintă
Scopul prezentei proceduri de atribuire este acela de a achiziționa un laborator digital pentru studiul echipamentelor electrice în medii ATEX și măsurarea, detectarea și afișarea valorilor nonelectrice - necesar pentru Digitalizarea Academiei Navale ,,Mircea cel Bătrân” prin Planul Național de Redresare și Reziliență, ca urmare a implementarii proiectului cod1248013766, cu titlul
,,Digitalizarea infrastructurii Academiei Navale „Mircea cel Batran“ (DigiANMB)“, aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 4168/30.06.2022 acordata beneficiarului de catre Ministerul Educatiei, in calitate de coordonator de reforme si investitii, in cadrul apelului Granturi pentru digitalizarea universităților din Componenta 15 - Educație, a Planului Național de Redresare și Reziliență al
României (PNRR), Reforma 5: Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 16: Digitalizarea universităților și pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului.
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 3.770.000 de lei - a fost atribuit Elsa Technology SRL, din Valu lui Traian, județ Constanța.
Platfoma Confidas.ro, consultată la data de 14 aprilie 2023, Elsa Technology se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar pentru anul 2021 a declarat un profit net de 157.252 de lei.
Elsa Technology SRL este controlată de asociații Elena Maria Deleanu, cu 60 %, Răzvan Deleanu, cu 20 %, și de Răzvan-Paul Deleanu și Marius-Cosmin Tudorache, fiecare cu câte 10 %.
Ca administrator apare Răzvan-Paul Deleanu.
Elena Maria Deleanu apare în Elsa Technology SRL, iar în trecut a figurat în Elman Trading SRL, în prezent radiată.
Deleanu Răzvan apare în Elsa Technology SRL și în White Nights Studio SRL.
Tudorache Marius-Cosmin și Deleanu Răzvan-Paul figurează în Elsa Technology SRL și în Optimus Steel SRL.
Compania Elsa Technology SRL a încheiat 6 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.519.136,28 de lei, autoritățile contractante fiind Ministerul Apărării - U.M. 02192.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Firmele lui Brotac, fost polițist și detectiv particular au câștigat contractul de pază al dotărilor urbane precum și accesul persoanelor în interiorul Primăriei Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii