Administrația Canalelor Navigabile SA bagă în reparații navele „Izvoru Mare“ și „Costinești 3“ (DOCUMENT)
Administrația Canalelor Navigabile SA bagă în reparații navele „Izvoru Mare“ și „Costinești 3“ (DOCUMENT)
11 May, 2023 14:02
ZIUA de Constanta
1427
Marime text
- Lucrările ce urmează a se efectua în vederea reparației navelor se referă la corpul navei, puntea navei, instalații de punte și accesorii, echipamente de navigație, echipamente din compartimentul mașini și amenajări interioare, conform listei de lucrări din anexele 1a și 1b la prezentul caiet de sarcini având ca obiectiv: aducerea navelor în parametrii proiectați și reconfirmarea Certificatului de siguranță a construcției și echipamentelor.
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța achiziționează servicii de reparație cu andocare „Izvoru Mare“ și „Costinești 3“.
Descrierea succintă
Lucrările ce urmează a se efectua în vederea reparației navelor se referă la corpul navei, puntea navei, instalații de punte și accesorii, echipamente de navigație, echipamente din compartimentul mașini și amenajări interioare, conform listei de lucrări din anexele 1a și 1b la prezentul caiet de sarcini având ca obiectiv: aducerea navelor în parametrii proiectați și reconfirmarea Certificatului de siguranță a construcției și echipamentelor.
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 330.000 de lei - a fost atribuit companiei Dunav SRL, din Brăila.
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 11 mai 2023, SC Dunav SRL se ocupă de construcţia de nave şi structuri plutitoare și este controlată de Broască Vasile.
Pentru anul 2021, compania a declarat un profit de 3.640.785 de lei.
Ca administratori apar Broască Al. Vasile și Broască Ionuț-Cătălin.
Potrivit Confidas.ro, Broască Ionuț - Cătălin mai apare în Weautomate Pro SRL, în Bip Net Impex SRL (întrerupere temporară de activitate) și în Navriv SRL.
Compania Dunav SRL a încheiat 141 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 26.173.011,52 de lei.
Printre autoritățile contractante se află: Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, Autoritatea Navală Română, Agenția pentru Protecția Mediului Brăila, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Compania Națională Romtehnica S.A., comuna Mahmudia, Consiliul Județean Brăila, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea, Mănăstirea Saon, Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța, Serviciul de Transport Public Local de Călători și Administrare Portuară Brăila, dar și Universitatea din București.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Primăria Constanța plătește peste 2,5 milioane de lei pentru furnizarea a 19 autovehicule în sistem de leasing operațional (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii