Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
10:01 26 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Fluvială a Dunării de Jos plăteşte aproape 1,2 milioane de lei pentru un studiu de evaluare pentru Constanţa (document)

ro

02 Aug, 2014 00:00 2665 Marime text
Regia Autonomă Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi a atribuit, pe 7 iulie, un contract pentru prestarea de „servicii de realizare a unui studiu de evaluare a sistemelor şi serviciilor complementare pentru navigaţia pe căi navigabile interioare şi de elaborare a conceptelor de dezvoltare ale acestora“ contra sumei de 1.190.600 de lei. Contractul pentru care s-a organizat o licitaţie deschisă implică prestarea unor servicii de arhitectură; servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică; servicii de testare şi analiză tehnică în punctele Giurgiu şi Galaţi pentru acţiuni tehnice, analiză, coordonare, organizare, iar în Constanţa, Brăila, Tulcea, Sulina, „pentru activităţi tehnice, analiză şi alte locaţii“. Dintre cele două oferte primite, cea care a oferit preţul cel mai scăzut a fost declarată câştigătoare.

Knowledge Design Unit, câştigătoare pentru a doua oară

Este vorba despre societatea Knowledge Design Unit SRL, cu sediul în comuna Grădiştea (Ilfov). Firma este deţinută şi administrată de Marius Ionuţ Gamen şi Robert Iordan Lazăr, iar domeniul de activitate al companiei celor doi, potrivit Registrului Comerţului, este acela de „Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“. Societatea nu este la primul contract cu RA Administraţia Fluvială a Dunării de Jos. În 2010, aceasta şi-a mai adjudecat un contract privind servicii de consultanţă de supervizare pentru implementarea proiectului „Sistem de management al traficului de nave pe Dunăre şi de informare asupra transportului pe ape interioare - RoRIS 2“, pentru suma de 259.931,43 de euro. În anul 2013, firma a avut o cifră de afaceri de 1.142.917 lei, un profit de 90.595 de lei şi număra cinci angajaţi.

Prin contract, firma se obligă să presteze „activităţi de analiză şi proiectare pentru realizarea unui model de servicii integrate de reducere a calamităţilor şi a efectelor acestora, activităţi de elaborare a specificaţiilor de integrare a sistemelor RIS operaţionale cu serviciile europene identificate pe baza îmbunătăţirilor definite, activităţi de elaborare a obiectivelor funcţionale şi de calitate împreună cu specificaţiile tehnice ale unui sistem extins de schimb de date RIS“. Contractul de faţă este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare realizat cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, prin Programul TEN-T - 50%, şi Bugetul de Stat - 50%.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii