Administrația Porturilor Constanța, studiu privind costurile și beneficiile transportului pe apele interioare în regiunea Dunării
Administrația Porturilor Constanța, studiu privind costurile și beneficiile transportului pe apele interioare
26 Nov, 2020 00:00
ZIUA de Constanta
3101
Marime text
- Valoarea investiției este de 24.683,03 lei, suma echivalând cu 5.065,2636 de euro.
- Condițiile de participare prevăd faptul că „ofertantul trebuie să aibă înscris în Certificatul Constatator emis de către Oficiul Registrului Comerțului următorul obiectiv de activitate: Cod CAEN 7490 - Alte activități profesionale științifice și tehnice“.
- Oferta semnată și ștampilată va fi transmisă pe adresa de email: achizitii@constantza-port.ro, până la data de 2 decembrie 2020.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța a anunțat că intenționează să semneze un contract pentru un studiu privind costurile și beneficiile transportului pe apele interioare în regiunea Dunării, în cadrul Programului Transnațional Dunărea 2014-2020.
Valoarea investiției este de 24.683,03 lei, suma echivalând cu 5.065,2636 de euro, calculată la un curs de 4,8703 lei pentru un euro, stabilit de Banca Națională a României pentru data de 25 noiembrie 2020.
Anunțul privind achiziția pe care intenționează să o facă CN APM Constanța a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.
Conform datelor oficiale, achiziția urmează să se facă prin cumpărare directă, iar denumirea contractului este „«Studiu privind costurile și beneficiile socio-economice ale transportului pe apele interioare în regiunea Dunării» proiect DTP3-576-3.1 – DIONYSUS «Integrating Danube Region into Smart and Sustainable Multi-modal and Intermodal Transport Chains (Programul Transnațional Dunărea 2014-2020)»“.
Condițiile de participare prevăd faptul că „ofertantul trebuie să aibă înscris în Certificatul Constatator emis de către Oficiul Registrului Comerțului următorul obiectiv de activitate: Cod CAEN 7490 - Alte activități profesionale științifice și tehnice“.
De asemenea, „ofertantul va face dovada că are experiență similară (a încheiat și dus la bun sfârșit cel putin un contract) în proiecte din domeniul maritim/portuar, din cadrul programelor co-finanțate de Uniunea Europeană, precum SEE“.
Totodată, se mai arată că „personalul care va presta serviciile trebuie să fie calificat, cu studii superioare în domeniu, cu experiență în programe cu cofinanțare UE similare, precum SEE“.
Oferta stabilită ca fiind câștigătoare va fi oferta cu prețul cel mai scăzut dintre ofertele declarate admisibile.
Oferta semnată și ștampilată va fi transmisă pe adresa de email: achizitii@constantza-port.ro, până la data de 2 decembrie 2020.
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul pentru această achiziție.
Citește și:
Peste 800.000 de euro pentru dragajul de întreținere în porturile maritime din Constanța. Cine primește banii
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii