Administrația Porturilor Maritime Constanța, contract cu Șantierul Naval Mangalia
Administrația Porturilor Maritime Constanța, contract cu Șantierul Naval Mangalia
07 Dec, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
3760
Marime text
- În descrierea contractului se arată că este vorba despre „reparații planificate cu ocazia reclasificării navei colector 101, pentru execuția operațiunilor premergătoare andocării, reparațiilor specifice de doc, mecanice, de lăcătușerie, electrice și diverse“.
Contractul vizează reparațiile planificate la nava 101, iar valoarea totală a acestuia este de 823.105 lei fără TVA, suma echivalând cu circa 167.500 de euro, la cursul actual.
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează, de asemenea, că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte pentru acest contract.
În descrierea contractului se arată că este vorba despre „reparații planificate cu ocazia reclasificării navei colector 101, pentru execuția operațiunilor premergătoare andocării, reparațiilor specifice de doc, mecanice, de lăcătușerie, electrice și diverse“.
De asemenea, se precizează că durata contractului este de trei luni de la încheierea acestuia, mai precis, „durata totală de execuție a operațiunilor și reparațiilor va fi 50 zile lucrătoare, din care operațiuni premergătoare andocării - 30 zile lucrătoare, restul operațiunilor - 20 zile lucrătoare“.
Despre Șantierul Naval Mangalia
Șantierul Naval Mangalia este organizat în societate pe acțiuni din anul 2001, iar acționar unic este statul român prin Minsterul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.
În luna octombrie 2022, adunarea generală a acționarilor Șantierului Naval Mangalia SA l-a desemnat pe Victor Vlad Cazana în funcția de președinte al Consiliului de Administrație.
Tot atunci, Mihail Bănceanu a fost numit director general interimar, mandatul său fiind valabil timp de patru luni.
Din Comitetul de nominalizare şi remunerare fac parte președintele Ciprian Luigio Juncu și membrii Victor Vlad Cazana și Octavian Motoc.
Comitetul de audit are următoarea componenţă: Preşedinte - Octavian Motoc, iar membrii sunt Victor Vlad Cazana și Ciprian Luigio Juncu.
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 6 decembrie 2022, Șantierul Naval Mangalia a declarat în 2021 35 de angajați, pierderi de peste 170.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,89 de milioane de lei.
Societatea figurează în evidențele Confidas.ro cu un contract public, în valoare de 3.300 de lei, încheiat cu UM 02049 Constanța.
Totuși, în luna mai 2022, Șantierul Naval Mangalia, în asociere cu alte firme, și-a adjudecat un contract de peste 950.000 de euro de la Baza Logistică Navală Constanța, pentru instalarea echipamentelor de comunicații și a sonarului tractat la bordul fregatelor.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
O firmă din București va asigura paza Șantierului Naval din Mangalia! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii