Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
07:46 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, din Constanța, cumpără energie electrică de la Termo Ploiesti SRL, controlată de Consiliul Local Ploiești

ro

30 Apr, 2024 12:57 949 Marime text


Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA cumpără energie electrică!
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizarea de energie electrică  -1600 MWh +- 20% (600 MWh MT, 1000 MWh JT).
 
Prețul de contract este format din pretul propriu de furnizare (PPF) + tarife reglementate ANRE. Pretul de contract nu include acciza, certificate verzi, cogenerarea de inalta eficienta și TVA.
 
Contractul – în valoare de 1.043.044 de lei – a fost atribuit companiei Termo Ploiești SRL, din județul Prahova.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 30 aprilie 2024, SC Termo Ploiesti SRL are sediul pe strada Vlad Țepeș, din Ploiești, județ Prahova, are sediul în Municipiul Ploiești, și este controlată de Consiliul Local al Municipiului Ploiești.
 

Ca administratori apar: Sori Daniel Gheorghe, Tache Ion Octavian, Vane Alexandru Florin, Vlad Costel Catalin și Vârlan Alexandru.
 
Tache Ion Octavian mai apare în Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL, Vane Alexandru-Florin în Transport Calatori Express S.A. Vârlan Alexandru în ASAP Consult SRL, în Kremsmueller Romania SRL și în Transport Calatori Express SA. Vlad Costel Catalin apare în Derasin Serv SRL, în Vialis Engineering SA și în Hale și Piete SA.

 
Pentru anul 2022, cu aproape 300 de angajați, compania Termo Ploiești (cu mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri netă de 49.749.812 de lei și o pierdere nete de 5.061.977 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, achiziție de servicii de păstrare și conservare Fond Arhivistic (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii