Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Patru străzi din comuna Limanu vor fi modernizate. Lucrările costă aproximativ 700.000 de euro (DOCUMENT)

ro

29 May, 2024 17:00 755 Marime text
  • Firmele care au câștigat contractul sunt Gecor Prod Construct 94 și Asfalt Dobrogea
 
Primăria comunei Limanu, județul Constanța, a încheiat cu Gecor Prod Construct 94 și Asfalt Dobrogea un contract, la data de 15 mai 2024.
 
Este vorba despre contractul ce prevede execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție „Modernizare strada Militarilor, Pichetului, Văii, Liliacului, localitatea Limanu, județul Constanța”.
 
Valoarea achiziției este 3.352.309,51 de lei, echivalentul a 673.709,18 euro la cursul actual.
 
Durata de execuție a lucrărilor ce fac obiectul contractului de achiziție publică este de maxim două luni. Proiectul prevede intervenția asupra îmbrăcăminții existente astfel:
  • Săparea până la cota patului drumului astfel încât să se păstreze linia roșie existentă și să se corecteze doar unde este necesar
  • Așternerea unui strat de 7 cm suport de nisip
  • Așternerea stratului de fundație de 25 cm din piatră spartă
  • Așternerea stratului de bază de 10 cm din macadam
  • 6 cm strat de uzură din beton asfaltic BA16rul50/70 (EB16rul50/70)
 
După execuția lucrărilor, locuitorii din zonă vor beneficia de condițiile necesare pentru o circulație normală în orice perioadă a anului, iar populația și mediul înconjurător vor avea mai puțin de suferit, fiind diminuate atât zgomotul cât și praful, consecințe ale desfășurării traficului rutier.
 
Îmbunătățirea situației actuale a accesului va reprezenta o îmbunătățire a infrastructurii din cadrul spațiului rural din zona respectivă, o îmbunătățire a condițiilor de viață și a standardelor de muncă, fapt care va contribui, într-o măsură oarecare, la menținerea populației în mediul rural.
 
Tipul procedurii atribuirii contractului a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost publicat în SEAP pe 28 mai 2024.
 
Despre Gecor Prod Construct 94
 
Conform termene.ro, Gecor Prod Construct 94 SRL a fost fondată pe 24 august 1994, are sediul pe Bulevardul Unirii nr. 43, sectorul 3, București și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Firma este controlată de Gheorghe Cușa și Ioana Cușa, care împart în mod egal capitalul social. Tot ei sunt și administratorii.
 
Conform termene.ro, Gheorghe Cușa apare și în Gecor Security SRL, CGM Oil SRL, Kirlic Group SRL, Prodcus SRL și Anastamar Construct SRL.
 
Gecor Prod Construct 94 SRL are adjudecate 32 de achiziții directe și 11 achiziții publice.
 
În anul 2022, Gecor Prod Construct 94 SRL a avut o cifră de faceri egală cu 24.733.580 de lei, un profit egal cu 1.843.202 lei și 60 de angajați.
 
Despre Asfalt Dobrogea
 
Datele de pe termene.ro arată că Asfalt Dobrogea SRL funcționează din anul 2008, se ocupă cu lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor, iar sediul este pe strada Interioară 4 nr. 8, Constanța.
 
Asfalt Dobrogea SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 83.371.721 de lei, un profit egal cu 6.464.952 de lei și 172 de angajați.
 
Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administrator, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Numele Vasilicăi Comănescu se regăsește și în Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Iurin Pancencu figurează și ca administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL și Comprest Util SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu figurează și în Luxury Anis SRL, Revers SRL, dar și ca administrator Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Asfalt Dobrogea SRL a câștigat 84 de achiziții directe și 96 de achiziții publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Limanu organizează licitație pentru modernizarea mai multor străzi (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii