Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul bucureștean Andy Cîrciumaru câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

31 Aug, 2023 17:00 1235 Marime text
  • AC Comfort & Safety Systems SRL a câștigat achiziția lansată de Primăria Constanța care vizează cumpărarea de camere video cu sistem fotovoltaic, echipamente de stocare și vizionare
  • Contractul are o valoare de 150.537 lei fără TVA
  • În anul 2022, firma din București a avut o cifră de afaceri de 1.820.704 de lei, un profit net de 487.165 de lei și șase angajați, potrivit www.termene.ro
  • Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 41,52%
  • Primăria Constanța a mai atribuit anul acesta societății din București un contract de furnizare a 40 de echipamente de supraveghere pentru locurile de joacă, terenuri de sport și puncte de acces pe plajă și podețe. Valoarea contractului a fost de 132.400 lei fără TVA
  • În 2019, Municipiul Constanța a mai atribuit un contract aceluiași SRL, de data această pentru achiziția de sisteme electronice de securitate şi întreţinere a acestora pentru sediile Primăriei Constanţa, contract în valoare de 75.983 lei fără TVA
 
Primăria Constanța a atribuit contractul de furnizare camere video cu sistem fotovoltaic, echipamente de stocare și vizionare societății AC Comfort&Safety Systems SRL, cu sediul social în Bucureşti.

Valoarea contractului valabil 12 luni este de 150.537 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.
 
Despre AC Comfort&Safety Systems SRL
 
Compania care are ca obiect principal de activitate inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea este administrată de Dan Andy Cârciumaru care este și unic asociat.
 
În anul 2022, firma din București a avut o cifră de afaceri de 1.820.704 de lei, un profit net de 487.165 de lei și șase angajați, potrivit www.termene.ro.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 41,52%.

Primăria Constanța a mai atribuit anul acesta societății din București un contract de furnizare a 40 de echipamente de supraveghere pentru locurile de joacă, terenuri de sport și puncte de acces pe plajă și podețe. Valoarea contractului a fost de 132.400 lei fără TVA.

Totodată, în 2019, Municipiul Constanța a mai atribuit un contract aceluiași SRL, de data această pentru achiziția de sisteme electronice de securitate şi întreţinere a acestora pentru sediile Primăriei Constanţa, contract în valoare de 75.983 lei fără TVA.

Și Camera Deputaților a plătit anul trecut firmei lui Cîrciumaru 237.405 lei cu TVA, pentru livrarea a 10 camere de supraveghere rotative și a 50 de camere de supraveghere simple. 

Compania figurează cu 129 de contracte din achiziții publice în valoare de 3.501.711,15 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

AC Comfort & Safety Systems securizează sediile Primăriei Constanţa. Se introduc cartele de acces (document)

Dan Andy Cîrciumaru pușcă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii