ANR a bătut palma cu Crucial Systems & Services SRL! (DOCUMENT)
ANR a bătut palma cu Crucial Systems & Services SRL! (DOCUMENT)
10 Jan, 2023 15:15
ZIUA de Constanta
1749
Marime text
Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de reparații și suport tehnic pentru sistemele informatice RORIS și MSW!
Descrierea succintă
În cadrul Autorității Navale Romîne sunt utilizate sisteme informatice RORIS și MSW, critice pentru activitatea ANR. Având în vedere că departamentele deservite sunt critice, cu activitate continua, aceste sisteme informatice necesită permanent servicii de verificare și reparații pentru ca performanțele lor să fie optime pentru personalul care le utilizează.
Este necesară achiziționarea de servicii de suport tehnic și mentenanță pentru sistemele în ansamblu, asociate RORIS și MSW, care să cuprindă următoarele activități:
1. Activități de întreținere regulate, conform indicațiilor producătorilor: actualizări de firmware pentru echipamente de tip server, stocare, Securitate, UPS-uri, sau sisteme de operare de tip hipervizor.
2. Activități de reparații: - hardware și rețelistică – înlocuire componente defecte, reconfigurare echipamente de rețea active; - software (reconfigurare/reinstalare sisteme de operare, reinstalare aplicații specific RORIS și MSW conform procedurilor existente sau elaborate, salvare/recuperare de date, reconfigurare sisteme de Securitate sau monitorizare) - preventive în cazul identificării în urma monitorizării posibilităților de raportare (fișiere log, alerte SNMP sau alte protocoale), a unor eventuale probleme ce pot fi prevenite (fie prin aplicarea de upgrade-uri patch-uri, eventuale înlocuiri de componente)
3. Activități de monitorizare: - urmărirea și evaluarea sistemelor din punct de vedere al securității și performanțelor optime - activități de analiză și verificare compatibilitate sisteme cu upgrade-urile propuse de către producători - monitorizare logouri sisteme Windows Server sau hardware aplicarea de upgrade-uri de Securitate, păstrând funcționalitatea sistemelor - verificare mecanisme de backup și restore - operațiuni de analiză a funcționării sistemelor și furnizarea de recomandări proactive privind posibilitățile de a preveni
disfuncționalități și reducere a timpilor de nefuncționare
4. Activități pentru suport integrare alte echipamente și sisteme: instalare de noi sisteme de operare, extindere funcționalități existente, integrare cu alte sisteme dezvoltate în ANR, etc.
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul, în valoare de 118.800 de lei, a fost atribuit companiei Crucial Systems & Services SRL, cu sediul în Constanța.
Despre Crucial Systems & Services SRL
Potrivit Confidas.ro, Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998, are adresa în municipiul Constanța și se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
Pentru anul 2021 Crucial Systems & Services SRL a avut o cifră de afaceri de 19.248.703 lei, un profit net de 85.910 lei și 13 angajați.
Crucial Systems & Services este controlată de Bogdan - Mihăiță Moldoveanu, care este și administrator (cu 50%) și Elena - Andreea Avrigeanu (cu 50%).
Cei doi au mai figurat în trecut în Crucial Consulting SRL Constanța, radiată în prezent.
Confidas informează și că firma Crucial Systems & Services SRL a încheiat 867 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 36.416.485,76 lei, printre autoritățile contractante figurând Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Constanța, APA CTTA SA Alba, Autoritatea Navală Română, Biblioteca Județeană IN Roman Constanța, Camera Deputaților, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ Constanța, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii