Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
05:51 03 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aquaserv SA a atribuit două contracte privind modernizarea infrastructurii sistemului de alimentare cu apă din Tulcea

ro

19 Nov, 2022 00:00 3157 Marime text
Aquaserv SA Tulcea - Sediul Central - Sursa foto: Facebook.com / Aquaserv Tulcea
  • Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Aquaserv SA a atribuit două importante contracte pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă și de colectare a apei în județul Tulcea, dar și în municipiu.
 
Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Conform sursei citate, contractul privind „Asistență tehnică și supervizare, inclusiv publicitate, pentru «Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Tulcea»“ a fost adjudecat de companiile Resourcing Environmental Consulting, Tadeco Consulting și Romanian Soft Company, toate din București.
 
Valoarea totală a contractului este de 22.743.012,68 de lei fără TVA, adică echivalentul sumei de peste 4,61 de milioane de euro, la cursul actual, față de suma estimată inițial de Aquaserv, respectiv 23.674.167,2 lei fără TVA.
 
Contractul a fost adjudecat în urma unei licitații deschise în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă, cea a companiilor desemnate câștigătoare.
 
Despre Resourcing Environmental Consulting
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 17 noiembrie 2022, societatea Resourcing Environmental Consulting a fost înființată în 2004 și are sediul social în București, Sectorul 1, strada Polonă, nr. 115.
 
Obiectul de activitate al firmei este reprezentat de activități de consultanță pentru afaceri și management.

 
Asociat unic și administrator este Anca Elena Tofan, al cărei nume se leagă și de compania International Environment Consulting Bacău.
 
Cifrele Resourcing Enivornmental Consulting arată că societatea a avut în 2021 șapte angajați, profit peste două milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 3,31 de milioane de lei.
 
Potrivit sursei citate, compania Resourcing Environmental Consulting SRL a încheiat 21 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 9.073.740,69 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate se numără SC Compania Regională de Apă Bacău SA, Ministerul Mediului, Județul Tulcea, Județul Galați, Sectorul 6 București, dar și altele.
 

Despre Tadeco Consulting
 
Tadeco Consulting a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în anul 2005, iar sediul social al firmei este în București, Sectorul 3, pe strada Turturelelor, nr. 11 A.
 
Obiectul de activitate al societății este reprezentat de activități de consultanță pentru afaceri și management, iar asociat unic și administrator este Radu Dan Păunescu, al cărui nume se regăsește și în firmele bucureștene Edge Advisers Services și Tadeco Technology.
 
În 2021, societatea Tadeco Consulting a avut 50 de angajați, profitul a depășit 850.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 24,22 de milioane de lei.
 
Conform sursei citate, compania Tadeco Consulting S.R.L. a încheiat 19 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 83.832.416 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Agenția Nucleară și pentru Deșeuri Radioactive, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, Aquatim SA Timișoara, Consiliul Județean Dâmbovița, dar și altele.
 
Despre Romanian Soft Company
 
Romanian Soft Company a fost înființată, conform Confidas.ro, în anul 2000 și are sediul social în București, Sectorul 3, pe strada Prisaca Dornei, nr. 2E, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de editare a altor produse software.
 
Firma este controlată de compania bucureșteană Genius IT Solutions, ceilalți asociați fiind Gheorghe Gabriel Oprea și Cristina Ioana Crăciun, iar administratorii fiind Gheorghe Gabriel Oprea și Alexandra Mădălina Voicu.
 
Genius IT Solutions a fost înființată în 2013 și are sediul social în București, Sectorul 1, strada Pechea, nr. 32-36, obiectul de activitate fiind reprezentat tot de activități de editare a altor produse software.
 
Firma este controlată de Alexandra Mădălina Voicu (administratorul Romanian Soft Company), celălalt asociat fiind Silviu Alexandru Cârstea.
 
În 2020, societatea a avut 42 de angajați, profitul a fost de peste 430.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 8,04 milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru și în Constanța, pe strada Ion Rațiu nr. 154.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Genius IT Solutions SRL a încheiat 181 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.022.858,02 lei, printre autoritățile contractante numărându-se Administrația Piețelor Sector 5, Direcția de Sănătate Publică a Județului Iași, Direcția de Sănătate Publică Buzău, dar și Direcția Gnerală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.
 
În ce privește ceilalți asociația ai Romanian Soft Company, numele lui Gheorghe Gabriel Oprea se regăsește și în societățile Ecologic All Pro, Xsceza, Invaria Trade 88, Gobs Smart Solutions, toate din București, și Mărul de Aur Dâmbovița.
 
La rândul său, Cristina Ioana Crăciun figurează și în societățile Medist Life Science, Medist, Medist Imob, Medist Imaging & P.O.C., toate din București și Mărul de Aur Dâmbovița.
 
Alexandra Mădălina Voicu și-a legat numele și de Tenis Arena Dealu Dâmbovița, Taf Solution, Asociația Investitorilor Transport Târgoviște și Genius IT Solutions, toate din București.
 
Pentru a reveni la Romanian Soft Company, cifrele societății arată că aceasta a avut în 2021 41 de angați, profit de peste 1,80 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 7,71 de milioane de lei.
 
Compania are un punct de lucru și în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 214.
 
Conform Confidas.ro, compania Romanian Soft Company SRL a încheiat 364 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 72.151.830,57 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Agenția Națională Anti-Doping, Agenția Națională pentru Locuințe, Casa Națională de Pensii Publice, dar și Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Dr. Nicolae Kretzulescu.
 
Al doilea contract atribuit
 
Cel de-al doilea contract atribuit de Aquaserv SA vizează „Extinderea și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și a sistemului de colectare a apelor uzate menajere din Tulcea (Zona Centrală)“.
 
Valoarea totală a contractului este de 60.935.705,84 de lei fără TVA, adică echivalentul sumei de peste 12,36 de milioane de euro, la cursul actual, valoarea estimată inițial de către autoritatea contractantă fiind de 61.632.363,96 de lei fără TVA.
 
Contractul a fost adjudecat, în urma licitației deschis pentru care au fost depuse două oferte, de către societatea Ness Proiect Europe din Ploiești, Prahova și compania italiană Consorzio Stabile EBG Group.
 
Despre Ness Proiect Europe
 
Potrivit platformei Confidas.ro, societatea Ness Proiect Europe a fost înființată în 2010 și are sediul social în Ploiești, pe strada Conului, nr. 9, județul Prahova.
 
Obiectul de activitate al firmei este reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Mihai Florian Vaida, al cărui nume se leagă și de companiile Radu Trading Impex, Fortismob Trading, Too Up, Galavi Consulting, TDD Assets, Ness Construcții Europa, Global Storage Expert, Global Assets Imob, Fort Smart Recycle, Proiect Biogas, Terra Impex Termoizolare, Key Facility Solution, Bicanca Anabil, Iconic Property Development, Future Energy Clean și Proiect Biogas SA.
 
Pentru a reveni la Ness Proiect Europe, firma a avut în 2021 179 de angajați, profit peste 11,68 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 220,73 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru și în Tulcea, pe strada Prislav, nr. 149.
 
Conform sursei citate, compania Ness Proiect Europe SRL a încheiat un contract de achiziții publice, în valoare totală de 1.133.770,79 de lei, cu Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02574.
 
Despre Consorzio Stabile EBG Group
 
Potrivit Sicap.ai, compania italiană Consorzio Stabile EBG Group și-a legat numele de opt contracte de achiziții publice semnate anul acesta, cu o valoare totală aproximativă de peste 34,64 de milioane de euro.
 
Printre autoritățile contractante se numără Compania Națională de Investiții, Aparegio Gorj SA, Consiliu Local al Orașului Odobești, Comuna Comana din Giurgiu, dar și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităților Focșani și Golești.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Județul Tulcea
AQUASERV SA a cumpărat debimetre (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii