ARBDD Tulcea reface stocul de șalău din rezervație, prin introducerea de icre embrionate (DOCUMENT)
ARBDD Tulcea reface stocul de șalău din rezervație, prin introducerea de icre embrionate (DOCUMENT)
08 Feb, 2023 10:22
ZIUA de Constanta
1671
Marime text
- Este vorba de un acord cadru pe 4 ani
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru servicii de refacere a stocurilor de șalău din RBDD – Complexul Razim-Sinoe pentru anii 2023-2026.
Este vorba de un acord cadru pe 4 ani pentru Servicii pentru refacerea stocurilor de șalău din RBDD – Complexul Razim-Sinoe pentru anii 2023-2026. Obiectivul achiziției este refacerea stocurilor de Sander Lucioperca (șalău) prin introducerea de icre embrionate în Complexul Razim-Sinoe pentru o exploatare durabilă, pentru anii 2023-2026. Atribuirea a avut loc pe data de 2 februarie 2023, iar câștigătorul celor două loturi este Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării” - INCDD - Tulcea, cu o valoare de 552.000 lei, respectiv 132.000 lei.
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării” - INCDD - Tulcea
Conform confidas, INCDD Tulcea a fost înmatriculat la Registrul Comerțului în anul 2015, având sediul social în Tulcea, pe strada Babadag nr. 165. Administratori și membri în Consiliul de Administrație sunt Intze Alina Narcisa, Nichersu Iulian, Robert Eugen Szep, Adrian Sebastian Tănase, Ciprian Sorin Vlad și Nina Zanfir. Director general și președinte CA este Marian Tudor.
În anul 2021, institutul a raportat 107 de angajați, cifra de afaceri a fost de 19.265.587 lei, cu un profit de 431.713 lei. Totodată, a încheiat 18 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.514.030,75 lei. În anul 2015, institutul a obținut puțin peste 2 milioane de lei de la Ministerul Mediului pentru servicii de cercetare pentru realizarea proiectului „Consolidarea rețelei Natura 2000”.
Robert Eugen Szep mai apare în firma Exploatare Sistem Zonal Prahova SRL, în calitate de administrator. Marian Tudor este asociat unic și în Tudomar SRL. Ciprian Sorin Vlad este administrator și la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare Comoti, cât și asociat la Zenonni Couturier SRL.
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Descoperire incredibilă! Ce au găsit cercetătorii de la Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare Delta Dunării, în Tulcea
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii