Asociația soțului Virginei Uzun a semnat cu o firmă din București un contract de 1,5 milioane de lei
Asociația soțului Virginei Uzun a semnat cu o firmă din București un contract de 1,5 milioane de lei
10 Jun, 2021 00:00
ZIUA de Constanta
4513
Marime text
- Asociația BlackSea Spa, asociație care aparține lui Sergiu Uzun, soțul Virginei Uzun a semnat cu Alpha Logic Business Solution SRL
- Asociația a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de elaborare Studii (fezabilitate, fundamentare,etc.) necesare elaborarii proiectului "Menținerea și îmbunătățirea stării de conservare a biodiversității costiere și marine din cuprinsul ariei protejate: ROSCI0269 Vama Veche-2 Mai"
Asociația BlackSea Spa, asociație care aparține lui Sergiu Uzun, soțul Virginei Uzun, fostă șefă SPIT Constanța, a semnat un contract cu o firmă din Capitală pentru un proiect în sudul litoralului Mării Negre.
Asociația a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de elaborare Studii (fezabilitate, fundamentare,etc.) necesare elaborarii proiectului "Menținerea și îmbunătățirea stării de conservare a biodiversității costiere și marine din cuprinsul ariei protejate: ROSCI0269 Vama Veche-2 Mai" ce va fi propus spre finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare Axa Prioritară 4 - Protecția mediului prin măsuri de conservare a biodiversității, monitorizarea calității aerului și decontaminare a siturilor poluate istoric, Obiectivul Specific (OS) 4.1 "Creșterea gradului de protecție conservare a biodiversității prin măsuri de management adecvate și refacerea ecosistemelor degradate".
Atribuirea a avut loc la data de 27 mai 2021, rezultatul fiind făcut public pe licitatiapublica.ro la data de 9 iunie 2021.
Serviciile de elaborare Studii (fezabilitate, fundamentare,etc.) necesare elaborarii proiectului ”Menținerea și îmbunătățirea stării de conservare a biodiversității costiere și marine din cuprinsul ariei protejate: ROSCI0269 Vama Veche-2 Mai” ce va fi propus spre finantare prin Programul Operational Infrastructura Mare Axa Prioritara 4 - Protectia mediului prin masuri de conservare a biodiversitatii, monitorizarea calitatii aerului si decontaminare a siturilor poluate istoric, Obiectivul Specific (OS) 4.1 „Creşterea gradului de protectie conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate", constau în:
- Cerința nr. 1 - Servicii de elaborare a unui studiu de fundamentare științifică și tehnică a reproducerii artificiale in-situ a speciei de alge macrofite Cystoseira barbata;
- Cerința nr. 2 - Servicii de elaborare a unui studiu de fezabilitate pentru realizarea de structuri dure care urmează a fi amplasate pe fundul mării în vederea menținerii și îmbunătățirii stării de conservare a habitatului natural de interes comunitar -1170 Recifi;
- Cerința nr. 3 - Servicii de elaborare a unui studiu de fezabilitate pentru realizarea unor structuri suport de tip AHU (artificial holdfast units), în scopul îmbunătățirii condițiilor de habitat pentru specia Hyppocampus guttulatus;
- Cerința nr. 4 - Servicii de elaborare a unui studiu de fezabilitate pentru amplasarea unor capcane de sedimente pentru urmărirea sistematică a turbității coloanei de apă în cuprinsul sitului (etajul mediolitoral și cel infralitoral);
- Cerința nr. 5 - Servicii de elaborare a unui studiu de fundamentare științifică și tehnică privind: a) posibilitatea planificării spațiale a suprafeței sitului din punct de vedere al regimului aplicabil activităților de pescuit și recoltare moluște (inclusiv zone de restricționare, extindere a perioadei de prohibiție, etc), b) utilizarea celor mai bune tehnologii (dispozitive hidro-acustice de tip ADD- pinger, hidrofoane, etc.) și tehnici de pescuit (plase adaptate, etc) în scopul diminuării capturilor accidentale de cetacee marine în plasele de pescuit în cuprinsul sitului.
- Cerinta nr. 6 - Servicii de elaborare a unui plan de colectare a datelor privind distribuția, densitatea și dinamica sezonieră a populațiilor de cetacee marine și cauzele eșuării unor indivizi ale acestor populații, în acord cu recomandările ACCOBAMS și pentru a contribui la consolidarea rețelei naționale de supraveghere a cetaceelor marine în raport cu necesitățile de stabilire a Descriptorului 1- Biodiversitate prevăzut de Directiva Strategiei Cadru Marine (Directiva 2008/56/EC).
Întrucât Studiile ce fac obiectului contractului vor fundamenta și se vor constitui ca anexă la Cererea de finanțare ce va fi depusă pentru obținerea finanțării proiectului (fiind esențiale pentru depunerea și aprobarea proiectului), plata serviciilor se va face după emiterea facturii și se va achita după aprobarea acestora de către Autoritatea Contractantă și de către Autoritatea de Management a POIM prin aprobarea proiectului și alocarea fondurilor necesare.
Valoarea finală a achiziției este de 1.511.800 lei, firma câștigătoare fiind Alpha Logic Business Solution SRL.
Despre Alpha Logic Business Solution SRL
Societatea a fost înființată în anul 2011, cu sediul în București, Sector 1, pe strada Diaconu Coresi. Asociați în firmă sunt Mariana Bordaș, cu o cotă parte de 43%, Daniel Baciu, cu o cotă parte de 42% și Florea Croitoriu, cu o cotă parte de 15%. Administratorul firmei este Viorel Mihail Cristea. În anul 2020, societatea a avut un singur salariat, la o cifră de afaceri de 562.259 lei, cu un profit de 99.065 lei. Compania Alpha Logic Business Solution SRL a încheiat 2 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.214.420,71 lei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii