Atribuire fără licitație O firmă din București va oferi servicii de management pentru un proiect al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (DOCUMENT)
Atribuire fără licitație: O firmă din București va oferi servicii de management pentru un proiect al Administrației
27 Jul, 2022 11:22
ZIUA de Constanta
1682
Marime text
- Potrivit confidas.ro, compania are sediul social în București, sectorul 2, pe strada Ion Berindei nr. 11
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit un contract, în urma unei proceduri simplificate, fără licitație, pentru servicii de management.
Este vorba de proiectul „Îmbunătățirea condițiilor hidrologice în habitatele naturale acvatice din RBDD pentru conservarea biodiversității și a resurselor halieutice – Complexe lacustre Sontea-Fortuna, Matita-Merhei, Somova-Parcheș” ’Cod MySMIS 2014+ 120889, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.
Atribuirea contractului s-a făcut pe 21 iulie, rezultatul fiind afișat pe 26 iulie 2022, iar firma care se va ocupa de oferirea serviciilor de management este Radexpert Consulting&Management, pentru suma de 162.357 lei.
Achiziția de servicii de management financiar al proiectului vizează:
-Elaborarea notificarilor si a propunerilor de acte aditionale
-Elaborarea cererilor de rambursare/plata
-Asigurarea respectarii legalitatii si conformitatii tuturor activitatilor si actiunilor din cadrul proiectului
-Colaborarea cu membrii echipei de proiect in derularea tuturor activitatilor
-Colaborarea cu toti prestatorii implicati in realizarea proiectului in scopul indeplinirii sarcinilor contractual
-Oferirea de consultanta in cadrul proiectului
-Elaborarea de documente solicitate de Autoritatea de Management (AM) POIM 2014-2020 si de alte organism
-Diseminarea si insusirea de catre membrii echipei de proiect a regulilor si cerintelor din Contractul de finantare, realizarea auditurilor necesare intocmirii rapoartelor cerute de Beneficiar, acestea permitand asigurarea unui nivel de control adecvat;
-Participarea la misiuni de control pe perioada de implementare a proiectului impreuna cu Beneficiarul si partenerii din proiect
Despre Radexpert Consulting&Management
Potrivit confidas.ro, compania are sediul social în București, sectorul 2, pe strada Ion Berindei nr. 11. A fost fondată în anul 2020, având ca asociat unic pe Mircea Mihail Rădan. Administratorul SRL-ului este Monica Rădan. Cei doi nu mai au alte societăți.
Pentru anul 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 59.574 lei, cu un profit de 41.778 lei. În 2021, cifrele au crescut semnificativ - firma nu a raportat salariați, dar a avut o cifră de afaceri de 322.681 lei, cu un profit de 264.921 lei.
Compania a încheiat 6 contracte de achiziții publice in valoare totală de 360.720,22 lei. Interesant este faptul că firma a fost înființată la finele lui ianuarie 2020, iar primele două contracte au fost semnat pe 9 iunie 2020, la nici 6 luni de activitate. Este vorba de două astfel de contracte de servicii de consultanță pentru managementul unui proiect pentru suma de 62.172,67 lei, respective 62.010,68 lei, cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea.
În august 2020, firma a semnat cu Primăria Sector 1 un contract de servicii de asistență prin expert tehnic cooptat pentru suma de 21.600 lei, iar în septembrie 2020, Primăria Slobozia a contractat firma pentru suma de 67.150 lei pentru servicii de consultanță. Tot în 2020, dar în octombrie, un alt contract a fost încheiat între firmă și Sectorul 1 pentru asistență tehnică, de data asta pentru suma de 79.200 lei. Până în noiembrie 2021 nu au mai fost contracte noi, ultimul fiind cu Primăria Vălenii de Munte, pentru servicii de consultanță, contra sumei de 68.586 lei.
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Un nou contract semnat între ARBDD și Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării” Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii