Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
18:01 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autovehiculele cu masa maximă admisă mai mică de 7,5 tone din dotarea CNE Cernavodă, reparate de Tranzit Com SRL (document)

ro

19 Oct, 2019 00:00 2165 Marime text

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin Sucursala CNE Cernavodă, contractul „Servicii de reparare și de întreținere a autovehiculelor cu masa maximă admisă mai mică de 7,5 tone și a echipamentelor conexe“ societății Tranzit Com SRL. Valoarea contractului atribuit este de 168.856 de lei.


Achiziția are ca obiect prestarea serviciilor de reparare și întreținere a autovehiculelor CNE Cernavodă cu masa maximă admisă mai mică de 7,5 tone, inspecții tehnice periodice și lucrări de reparare a tahografelor și a limitatoarelor de viteză montate, pe o durata de 12 luni, respectiv: revizii tehnice, reparații curente, reparații tahografe și reparații pneuri pentru 29 autoturisme (dintre care 8 cu tracțiune integrală), 6 microbuze, 11 autoutilitare (dintre care 1 cu tracțiune integrală) și 2 autospeciale cu tracțiune integrală; 45 de inspecţii tehnice periodice (ITP) pentru 20 autoturisme categoria M1, 11 autoutilitare categoria N1, 2 autospeciale categoria N2 și 6 microbuze categoria M2; piese și accesorii auto, consumabile, uleiuri și alte lichide auto (în afară de combustibili), acumulatori, anvelope și altele, estimate la valoarea maximală de 100.000 lei.
 

Responsabili de atribuirea contractului



Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Dan Bigu - director Sucursala CNE Cernavodă; Adrian Mihai - director Direcție de Producție CNE Cernavodă, înlocuitor de drept Director CNE Cernavodă, Valerian Sorin Ghelbereu - director tehnic, înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Sibel Chespi - director economic CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - șef Serviciu Analize Cost Buget, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - șef Serviciu Financiar, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Frunza - șef Serviciu Contabilitate si Patrimoniu, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Milica Raduță - șef Birou Juridic și Contencios, - Dana Lavinia Vladu-Dinu - consilier juridic Principal, înlocuitor de drept șef Birou Juridic și Contencios, Horațiu Ionescu - inginer șef Departament Planificare Strategică și Achiziții (DPSA), Florin Georgescu - șef Serviciu Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Mihaela Hada - șef Serviciu Control Materiale, înlocuitor de drept inginer șef DPSA,
Cristian Ion Predescu - șef Serviciu Planificare Strategică, înlocuitor de drept Inginer șef DPSA, Ileana Tiron - șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări (SASL), Daniel Elian Mircea - inginer Specialist SASL, înlocuitor de drept șef Serviciu SASL, Gheorghe Cristinel Rosu - inginer șef Departament Servicii Suport, Gheorghe Cioara - șef Secție Transporturi,
Silviu Novac - inginer Secție Transporturi, Mariana Laslau - subinginer Principal Grup Evaluare Costuri SCM-BSA CNE Cernavodă.
 

Tranzit Com SRL, în datele Registrului Comerţului



Înființată în anul 1991, firma are sediul social în satul Ştefan cel Mare, comuna Saligny, județul Constanţa. Capitalul social subscris de 192.510 lei, integral vărsat, este compus din 19.251 de
părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Gorea Georgeta, cu 1% din capitalul social, Gorea Mihai, cu 99% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor, este Gorea Mihai.



În anul fiscal 2016, societatea cu 48 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.124.647 lei și un profit de 332.389 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 48 de salariaţi a înregistrat un profit de 432.723 lei și o cifră de afaceri de 4.474.998 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 41 de salariați, cifră de afaceri de 4.389.147 lei și un profit de
801.609 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii