Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Logistică Navală achiziționează costume de pompieri și aparate de respirat în mediu toxic, în valoare de 875 mii euro (DOCUMENT)

ro

11 Jun, 2024 13:13 587 Marime text
 
 
 
 
  • Este vorba despre furnizare costume de pompieri pătrundere normală și aparate de respirat în mediu toxic pentru dotarea grupelor de intervenție la incendiu de la bordul navelor și formațiunilor de intervenție la incendii din cazărmile unităților militare în scopul protecției fizice a personalului care acționează în lupta cu focul.
 
 
UM 02022 Constanța - Baza Logistică Navală achiziționează costume de pompieri patrundere normală și aparate de respirat în mediu toxic.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 4.375.688.91 de lei (aprox. 875 mii euro).
 
Descriere succintă
 
Este vorba despre furnizare costume de pompieri pătrundere normală și aparate de respirat în mediu toxic pentru dotarea grupelor de intervenție la incendiu de la bordul navelor și formațiunilor de intervenție la incendii din cazărmile unităților militare în scopul protecției fizice a personalului care acționează în lupta cu focul.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității/entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
 
1. conducătorul autorităţii contractante: Zaharia Milu-Constantin - Comandant;
 
2. membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire:
 
Munteanu Valentin – locţiitor comandant;
 
Fluture Gigi – șef Stat Major;
 
Bălăceanu Claudiu Doru – șef Operații și Instrucție;
 
Ablai Cristina Lucia – contabil șef;
 
Hapa Elena – șef Compartiment Salarizare;
 
Manolache Cristina – economist;
 
Preda Mădălina – consilier juridic şef;
 
Olteanu Ioana – consilier juridic;
 
3. alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentaţiei de atribuire si/sau procedura de atribuire: Comisia de evaluare: Rusu Bogdan, Fundeanu Ana-Maria, Cristea Marius, Trandafir Dragoș, Gavrilă Mihaela. Membri de rezervă: Diaconu Roxana-Alexandra, Anghel Laura-Elena, Geoge Alexandru Constantin, Grigorașcu Bernadeta, Mărășescu Simona.
 
Ofertele vor fi deschise la data de 15 iunie 2024, ora 15:00.

Foto cu rol ilustrativ. 
  
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitație importantă! Este vizat personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii