Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocks Builder SRL va încasa peste 650.000 de la CNAIR. Firma cu 4 salariați în 2023 va întreține clădirile din administrarea DRDP Constanța, SDN Călărași (DOCUMENT)

ro

16 Jun, 2024 11:27 755 Marime text
  • Contractul „Lucrări de întreținere clădiri și facilități necesare întreținerii drumurilor, aflate în administrarea CNAIR SA - DRDP Constanța, SDN Călărași'' a fost adjudecat, pe data de 12 iunie, de Blocks Builder SRL.
  • Valoarea contractului atribuit de CNAIR este de 664.064,31 lei.
  • Stoica Mirela Sabrina este asociat unic și administrator al Blocks Builder SRL.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA a anunțat pe SEAP numele agentului economic care se va ocupa de întreținerea drumurilor, aflate în administrarea DRDP Constanța, SDN Călărași.

Astfel, contractul „Lucrări de întreținere clădiri și facilități necesare întreținerii drumurilor, aflate în administrarea CNAIR SA - DRDP Constanța, SDN Călărași'' a fost adjudecat, pe data de 12 iunie, de Blocks Builder SRL.
Valoarea contractului este de 664.064,31 lei.

Lucrările de întreţinere clădiri și facilități necesare întreținerii drumurilor, aflate în administrarea Secției de Drumuri Naționale Călărași (SDN Călărași) se vor va efectua conform prevederilor „Normativului privind lucrările de întreţinere și reparare a drumurilor publice” indicativ AND 554-2002 și a reglementarilor în vigoare, la urmatoarele imobile:

-    SDN Călărași, strada Independenței, nr. 43
-    District Cuza-Voda, DN3 km 110
-    District Dragos-Voda, Comuna Dragoș Vodă, strada Principală DN 3A km 27+250 strada I.L. Caragiale 17
-    District Orăști,  DN 4, km 20+350 dreapta
-    District Oltența, sos Călărași nr 22, DN 31 km 60+019 stg
-    District Călărași, localitatea Călărași; strada București; Nr.389.


Durata contractului este de 6 luni de la data înscrisă în ordinul de începere. Perioada de execuție: 120 zile de la data înscrisa în ordinul de incepere pentru fiecare obiectiv în parte. Garanția lucrărilor va fi de 6 luni de la data recepției la terminarea lucrărilor.


Despre Blocks Builder SRL


Înființată în anul 2016, firma are sediul pe strada Dobrogei, Nr. 46, Bloc 2, Călărași, Județul Călărași și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.  Stoica Mirela Sabrina este asociat unic și administrator.

Firma a obținut, prin negociere directă, 7 contracte dela autprități publice locale. Printre acestea se numără:  Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu, Direcția de Asistență Socială Călarași, Primăria Roseti, Școala Gimnazială Iancu Rosetti și altele.

La aceste achiziții directe, se adaugă și licitația adjudecată de la CNAIR - Contractul „Lucrări de întreținere clădiri și facilități necesare întreținerii drumurilor, aflate în administrarea CNAIR SA - DRDP Constanța, SDN Călărași''.
 
În anul  2023, firma cu 4 salariați a declarat o cifră de afaceri de 667.401 lei și un profit de 27.716 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru atribuirea contrcatului au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Ce sumă alocă CNAIR pentru întreținerea pe timp de iarnă a Autostrăzii A2 Sector Lehliu-Cernavodă (DOCUMENT)


CNAIR închiriază mai multe utilaje pentru executarea de lucrări la drumurile din Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii