Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
23:06 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât plătește Primăria Constanța pentru studiul de calitate a aerului în municipiu?

ro

22 Apr, 2021 00:00 2799 Marime text
 
  • Municipalitatea a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de elaborare a Studiului de calitate a aerului în Municipiul Constanța
  • Câștigătorii contractului sunt gălățenii de la Enviro Ecosmart SRL
  • Primăria Constanța va plăti 125.000 de lei pentru elaborarea studiului și asistență la implementarea măsurilor propuse
  • Garda Națională de Mediu Constanța a notificat Primăria să ia măsuri pentru elaborarea acestui studiu care ar fi trebuit realizat încă din 2019

Municipalitatea a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de „Elaborare a Studiului de calitate a aerului în Municipiul Constanța și a planului de calitate a aerului în Municipiul Constanța".

Câștigătorii contractului sunt gălățenii de la Enviro Ecosmart SRL.

Primăria Constanța va plăti 125.000 de lei plus pentru întocmirea unui studiu și a unui Plan de calitate a aerului, vezi secțiunea "documente".
În aceiași bani, firma gălățeană va acorda și asistență la implementarea măsurilor pe care le va propune.
Firma gălățeană menționează că a mai întocmit studii și planuri de calitate a aerului pentru primăriile din Iași, Galați și Brăila, precum și pentru consiliile județene din Galați și Brăila. 

Enviro Ecosmart SRL este o firmă înființată în anul 2012. Părțile sociale ale firmei sunt deținute 100% de Silvia Drăgan.

Vă reamintim, Garda Națională de Mediu Constanța a notificat Primăria să ia măsuri pentru elaborarea acestui studiu care ar fi trebuit realizat încă din 2019.
Pe site-ul oficial al Primăriei Constanța există deja un Plan de calitate a aerului valabil până în anul 2024. Documentația actuală a fost întocmită de o firmă din Pantelimon – Ilfov și a fost supusă dezbaterii publice în anul 2019.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii