Ce firme asigură mentenanța aparaturii medicale de la Spitalul Județean de Urgență Constanța
Ce firme asigură mentenanța aparaturii medicale de la Spitalul Județean de Urgență Constanța
28 Nov, 2022 13:33
ZIUA de Constanta
2218
Marime text
- Se menționează în informările oficiale că acordurile-cadru încheiate sunt de mentenanță preventivă și corectivă pentru aparatură medicală din dotare, cu piese de schimb și consumabile incluse.
Informațiile privind semnarea acordurilor-cadru au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă.
Astfel, se menționează în informările oficiale că acordurile-cadru încheiate sunt de mentenanță preventivă și corectivă pentru aparatură medicală din dotare, cu piese de schimb și consumabile incluse.
Valoarea acordului-cadru încheiat cu societatea Draeger Romania se ridică 974.025,92 de lei fără TVA, valoarea celui încheiat cu Dutchmed SRL este de 2.962.281,24 de lei fără TVA, cel încheiat cu Hellimed are o valoare de 1.706.740 de lei fără TVA, iar ultimul acord, cel încheiat cu General Electric Medical Systems Romania, are o valoare de 866.296,08 lei.
Despre Draeger Romania
Potrivit Confidas.ro, Draeger Romania a fost înființată în 1993, are sediul social în București și se ocupă de comerțul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
Asociat unic este compania Drager Medical International GMBH din Germania, iar administratorul este Laurențiu Adrian Rizea figurează ca administrator.
În 2021, Draeger Romania a declarat 37 de angați, profitul a fost de peste 2,43 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 66,68 de milioane de lei.
Potrivit Confidas.ro, compania Draeger Romania a încheiat 9.404 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 122.122.771,84 de lei.
Printre autoritățile contractante se numără Garda de Coastă, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu și Medicină Preventivă, Compania Națională Aeroporturi București SA, Direcția de Sănătate Publică Neamț, dar și altele.
Despre Dutchmed
Compania Dutchmed are sediul social în Sibiu, pe șoseaua Alba Iulia, nr. 112 A și se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
Unicul asociat este compania olandeză Van Bilderbeek Van Halewijin Beheer LTD, administratori figurând Aurel Alexandru Mușat, Mariana Liliana Dumitru și Dragoș Constantin Dan, al cărui nume se leagă și de societatea Lob Med Projects București.
În ce privește cifrele Dutchmed, acestea arată că, în 2021, societatea a raportat 26 de angajați, profitul a depășit 783.000 de lei, iar cifra de afaceri s-a ridicat la peste 26,70 de milioane de lei.
Potrivit Confidas,ro, compania Dutchmed SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 47.818.935,95 de lei, iar printre autoritățile publice ce au încheiat contracte cu societatea se numără Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, Consiliul Județean Constanța, Consiliul Județean Dolj, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj, dar și altele.
Despre Hellimed
Confidas.ro arată că societatea Hellimed a fost înființată în 1997 și are sediul social în București, Sectorul 1, strada Tudor Vianu, nr. 5-7, obiectul de activitate fiind reprezentat de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente.
Asociați cu părți egale și administratori sunt Bogdan Florin Ionașcu și Doina Ionașcu.
Numele celor doi se regăsesc și în BFI Corporation București, unde Doina Ionașcu este asociat unic, iar Bogdan Florin Ionașcu este administrator, cel din urmă fiind și asociat în Calderon Residence București.
Pentru a reveni la Hellimed SRL, cifrele firmei arată că în 2021 au fost 34 de angajați, profitul a fost de peste 15,35 de milioane de lei, iar cifra de afaceri s-a ridicat peste 74,82 de milioane de lei.
Conform sursei citate, compania Hellimed SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 230.096.520,64 de lei.
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această companie se numără Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, Centrul Clinic de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia, Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri Sf. Stelian, Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu și Medicină Preventivă, dar și altele.
Despre General Electric Medical Systems Romania
Platforma Confidas.ro arată că General Electric Medical Systems Romania a fost înființată în anul 2000 și are sediul social București, Sectorul 2, Barbu Văcărescu, nr. 301 – 311, având ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse.
Compania olandeză General Electric International Benelux BV deține 75% din firmă, în timp ce societatea GE Holdings Luxembourg & Co SARL, din Luxemburg, deține restul de 25%.
Administratorii sunt Elena Dana Ianculescu și Alexandra Munteanu.
În 2021, societatea a raportat 75 de angajați, un profit de peste 3,71 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 221 de milioane de lei.
Conform sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania General Electric Medical Systems Romania SRL a încheiat 2.284 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 240.074.258,86 de lei.
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma, dincolo de cele din Constanța precum Spitalul Militar sau Spitalul Județean Sfântul Apostol Andrei, se mai numără și Academia de Științe, Institutul Clinic Fundeni, Centrul Județean de Aparatură Medicală, dar și altele.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Licitație deschisă pentru echipamente medicale, la Spitalul Județean Constanța. Ce firme au câștigat
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii