Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
12:59 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru Transfrontalier pentru Răspuns la Dezastre, construit la Detașamentul de Pompieri Palas! ISU Dobrogea caută firmă pentru studiul de fezabilitate (DOCUMENT)

ro

24 Jun, 2024 12:28 1325 Marime text
Autospecialele ISU Dobrogea, în incinta Detașamentului de Pompieri Palas
  • ISU Dobrogea va achita aproape 50.000 de euro pentru studiul de fezabilitate, urmând ca acesta să fie întocmit în 75 de zile lucrătoare de la semnarea contractului.
  • Data limită pentru depunerea ofertei este 27 iunie 2024, ora 12.00.
Un Centru Transfrontalier pentru Răspuns la Dezastre va fi construit în cadrul Detașamentului de Pompieri Palas, finanțarea fiind asigurată prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța a deschis procedura de achiziție directă a serviciilor vizând întocmirea studiului de fezabilitate pentru viitorul centru.
 
Informația a fost publicată în SEAP, unde se precizează că valoarea achiziției este de 243.005 de lei fără TVA, adică aproape 50.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Studiu de fezabilitate Construire Centru Transfrontalier de răspuns la dezastre – Detașamentul de Pompieri Palas“.
 
Contractul va fi atribuit prin cumpărare directă, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Se mai precizează că prețul contractului va fi ferm, nu se acceptă actualizarea prețului contractului și nu se acceptă oferte alternative, conform SEAP.
 
Data limită pentru depunerea ofertei este 27 iunie 2024, ora 12.00.
 
Studiul de fezabilitate va fi întocmit în termen de 75 de zile lucrătoare de la data semnării contractului.

 
În Caietul de sarcini al achiziției se precizează că ISU Dobrogea „are ca obiectiv construirea unui Centru Transfrontalier pentru Răspuns la Dezastre, în cadrul imobilului cu număr de cadastru intern MAI 48-51 (pe locația Detașamentului de Pompieri Palas)“.
 
Sursa de finanțare este externă, arătându-se în Caietul de sarcini că „Proiectul strategic «Streamlining cross-border cooperation: Joint approach in disaster resilience – STREAM 2», care a fost inclus în Anexa 3 – Lista operațiunilor planificate de importanță strategică a Programului de cooperare transfrontalieră Interreg VI-A România-Bulgaria, aferentă perioadei 2021-2027“.
 
„Programul Interreg VI-A România-Bulgaria, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), își propune îmbunătățirea dezvoltării zonei de graniță româno-bulgare în perioada 2021-2027“, conform ISU Dobrogea.
 
Conform sursei citate, Programul a fost aprobat de către Comisia Europeană în 30 noiembrie 2022, iar scopul acestuia este de a dezvolta regiunile de la granița dintre cele două state.
 

În România, sunt vizate șapte județe: Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași și Constanța, iar în Bulgaria, sunt vizate opt raioane din nordul țării, respectiv, Vidin, Vratsa, Montana, Veliko Tarnovo, Pleven, Ruse, Dobrich și Silistra.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărare directă
Yry Home Building Construct SRL, din Suceava, va repara acoperișurile la Detașamentul Palas și Stația Midia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii