Centrul de Scafandri Constanța cumpără linie tehnologică pentru mentenanța echipamentelor (document)
Centrul de Scafandri Constanța cumpără linie tehnologică pentru mentenanța echipamentelor (document)
03 Sep, 2021 16:29
ZIUA de Constanta
3256
Marime text
- Centrul de Scafandri a încheiat un contract cu o firmă din București.
Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, 336.100 lei.
Societatea care se va ocupa de furnizare este Draeger Romania din București.
Descrierea contractului
Produsul definește o linie tehnologică semiautomată pentru execuția lucrărilor de verificare tehnică, testare și diagnosticare, întreținere și reparație la echipamentele de scufundare cu circuit deschis și aparatele de scufundare cu circuit închis/semiînchis din dotarea scafandrilor de luptă.
Dotarea cu soluția tehnică: Linie tehnologică pentru testarea, verificarea tehnică și mentenanța echipamentelor de scufundare, face parte dintr-un program de modernizare a atelierului de reparații tehnică de scufundare pentru a răspunde noilor provocări din domeniul mentenanței tehnicii din patrimoniul structurilor Centrului 39 Scafandri.
Termenul cuprins între publicarea anunţului de participare şi data limită de depunere a ofertelor este de 10 zile, conform ART. 113, alin. (5), lit. a) din LEGEA nr. 98 din 19 mai 2016 privind achiziţiile publice.
Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 5 zile. În conformitate cu art. 161 alin (2) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații privind Documentația de atribuire primite în mod consolidat în a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Persoanele din cadrul autorităţii contractante cu funcţie de decizie
Conducătorul autorităţii contractante: Dumitrescu Bogdan - Comandant; Membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante care au legătură cu procedura de atribuire: Robu Adrian-Vasile - Locţiitor al comandantului, Pap Mihaela – Economist (p/contabil șef); Rădulescu Anca-Mădalina - Consilier juridic; Comisia de evaluare: Preşedinte: Nicola Mihnea-Marius - Șef Secție IED- Presedinte cu drept de vot Membri: Andrei Bursuc – Locțiitor Tehnic - Responsabil derulare contract,Cojocaru Elena-Amelia - Șef Birou Achiziții - Responsabil atribuire contract,Șerban Nicolae - Inginer Birou management ciclu de viață, Șerban Marinela - Economist Birou Achiziții Membri de rezervă: Cătălin-Gheorghe Gherdea – Șef Birou Management Ciclu de Viață Echipamente, Cernat Victor-Ioan– Șef Birou Logistică, Vlad Elena-Loredana- Economist Birou Achiziții.
Despre societatea câștigătoare
Draeger Romania SRL este o societate înființată în anul 1992, în București, sector 1 și are ca activitate principală comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 72.065.665 lei, un profit net de 4.167.619 lei și un număr mediu de 25 de salariați.
Asociatul unic al societății este Drager Medical International Gmbh iar administratorul este Laurențiu Adrian Rizea. Acesta este administrator și în societatea Drager Safety Romania SRL.
Societatea are 11 dosare în instanță.
Compania Draeger Romania SRL a încheiat 8.041 contracte de achiziții publice în valoare totală de 97.007.763,69 lei. Printre autoritățile contractante se numără Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și Spitalul Județean Constanța.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii