Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători a bătut palma cu Dragostal Titan Guard SRL, din Ialomița! Vizate, garniturile de tren, locomotivelor și automotoarelor din SRTFC Constanța

ro

13 May, 2024 12:31 663 Marime text
 
 
  • SC Dragostal Titan Guard SRL se ocupă de activități de protecție și gardă, are sediul în Ialomița, iar ca asociat unic apare Slăniceanu Dragoș Cătălin.     

CFR Călători S.A. - Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Constanța achiziționează, de la Dragostal Titan Guard SRL, servicii de pază a garniturilor de tren, locomotivelor și automotoarelor – SRTFC Constanța la Stația Călărași Sud.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul este în valoare de 72.233.5 lei.
 
Conform Termene.ro, platformă cosultată la data de 13 mai 2024, SC Dragostal Titan Guard SRL se ocupă de activități de protecție și gardă, are sediul în Ialomița, iar ca asociat unic apare Slăniceanu Dragoș Cătălin.
 
Potrivit Termene.ro, Dragostal Titan Guard SRL este administrată de Simoiu Florian.
 
Slăniceanu Dragoș Cătălin mai apare în: Lapte și Carne Gh. Doja Cooperativa Agricola, Amd Auto Transgold SRL, Agro Colect SRL, Star Tex DLD SRL, Prod Pavele SGA SRL, Wodden Pallet Industry SRL, Doja Shoes Industry SRL, Agro Brichet Doja SRL, Beton Doja SRL, Top Beton Mix SRL, Globe Metal Prod SRL, Top Briquet Com SRL, Club Maria Tasia SRL, DGS Capital Construct SRL, DGS Open Archive SRL, DGS Save Energy SRL, SDC Connect SRL, Consultancy Invest DGS SRL, Open DB Security SRL, Prest Guard SRL, Vipera Guard SRL, Scorpionul Rosu Security SRL și în Onul Guard SRL.
 
Pentru anul 2022, Dragostal Titan Guard SRL (cu aproximativ 30 de angajați și cu mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri netă de 809.169 de lei și un profit net 96.921.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Achiziția serviciilor de pază și supraveghere în parcul eolian Horia din județul Constanța, administrat de statul român, contestată la CNSC
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii