Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va elabora cererea de finanțare pe proiectul „Creșterea capacității de cogenerare a sursei de producere a energiei termice pentru îmbunătățirea eficienței energetice în SACET Constanța”

ro

17 May, 2024 11:18 577 Marime text
Municipalitatea cumpără direct servicii de elaborare cerere de finanțare pentru depunerea proiectului „Creșterea capacității de cogenerare a sursei de producere a energiei termice pentru îmbunătățirea eficienței energetice în SACET Constanța”, în cadrul Fondului pentru Modernizare, Programul cheie 5: Cogenerare de înaltă eficiență și modernizarea rețelelor de termoficare - Sprijin pentru modernizarea și realizarea de centrale în cogenerare de înaltă eficiență și pentru modernizarea rețelelor de termoficare, Domeniul de investiții 5.1 - Suport pentru sprijinirea investițiilor de cogenerare de înaltă eficiență.

Contractul este estimat la 40.000 lei.

Unic ofertant este PFA Duică D. Irina cu sediul în Constanța, strada Calafat nr.40-40A.

PFA-ul a mai câștigat anul trecut și realizarea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța – etapa V a fost realizat pentru Primăria Constanța de P.F.A. Irina Duică având ca subcontractant: NRG Concept&Consulting SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Vot în Consiliu Local Constanța pentru aprobarea documentației și costurilor investiției. Care sunt tronsoanele de rețele termice primare și secundare propuse spre reabilitare în etapa V? (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii