Cine va întocmi studiul de fezabilitate pentru realizarea iluminatului arhitectural în Portul Constanța (DOCUMENT)
Cine va întocmi studiul de fezabilitate pentru realizarea iluminatului arhitectural în Portul Constanța (DOCUMENT)
30 Jun, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
1458
Marime text
- Atribuirea a avut loc pe 23 iunie 2022, iar rezultatul a fost afișat public în data de 29 iunie
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru realizarea iluminatului arhitectural în Portul Constanța.
Atribuirea a avut loc pe 23 iunie 2022, iar rezultatul a fost afișat public în data de 29 iunie. Obiectivul principal al proiectului îl constituie identificarea posibilităților, mijloacelor, echipamentelor, tehnologiilor și sistemelor care să conducă la realizarea unui concept modern de iluminat arhitectural, ce utilizează aparate de iluminat cu tehnologie LED, pentru punerea în valoare din punct de vedere ambiental și arhitectural a clădirilor monument din Portul Constanța, corelat cu reducerea consumurilor specifice prin utilizarea unor corpuri de iluminat performante.
În baza contractului vor fi întocmite documentații care trebuie să conțină următoarele:
1. Studiu topografic;
2. Studii specifice (studiu istoric+relevee 3D+studio privind utilizarea unor sisteme alternative de eficiență ridicată pentru creșterea performanței energetice);
3. Studiu de fezabilitate – conform Hotărârii Guvernului nr.907/ 2016, art.7, verificat de personal atestat va cuprinde și:
a. Studiul energetic/ luminotehnic privind posibilitatea realizării iluminatului;
b) Deviz general și Deviz pe obiective (listele de cantități sub forma formularului F3, pe baza antemăsurătorilor care au stat la baza calculelor economice pentru elaborarea principalilor indicatori tehnico-economici), efectuat defalcate pe fiecare obiectiv în parte;
c) Descrierea detaliată și complete a situației existente;
d) Capitol privind dezafectarea vechii rețele de iluminat public;
e) Iuminat architectural fațade realizat în format 3D;
f) Analiză cost beneficiu.
4. Documentații pentru obținerea avizelor și acordurilor prevăzute în Certificatul de urbanism conform cerințelor la zi ale avizărilor.
Valoarea finală a achiziției este de 150.000 lei, iar firma câștigătoare este Proex Instal Consulting SRL.
Proex Instal Consulting SRL
Firma a fost fondată în 2016, cu sediul social în Călărași, pe strada Petroșani, nr. 26. Asociat unic este Diana Nicoleta Dumbravă, iar administrator este Virgil Marian Dumbravă. În 2021, firma a raportat 3 salariați, o cifră de afaceri de 775.678 lei, cu un profit de 496.656 lei. Compania a încheiat 99 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.904.834,94 lei.
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Câți bani a dat CN APM Constanța pe 9 autoturisme hibride/electrice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii