Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va păzi imobilele aparținând Consiliului Județean Tulcea!

ro

26 Jun, 2023 13:31 1292 Marime text
 
 
  • Potrivit Termene.ro, Sheriff Guard Protection SRL are sediul social în București, Sector 3, se ocupă de activități de protecție și gardă și este controlată de Dumitriu Maricica și de Dumitriu Sorin Costel, din Vaslui, fiecare deținând câte 50%.
  • Sheriff Guard Protection SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași, Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui, Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Protecția Plantelor București, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Vaslui, Autoritatea Națională Fitosanitară, Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații și Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Elena Doamna Iași.
 
Judetul Tulcea cumpără servicii de pază la imobilele aparținând Județului Tulcea - Consiliul Județean Tulcea. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul, în valoare de 84.694.032 lei, a fost atribuit societății comerciale SC Sheriff Guard Protection SRL.
 
Potrivit Termene.ro, Sheriff Guard Protection SRL are sediul social în București, Sector 3, se ocupă de activități de protecție și gardă și este controlată de Dumitriu Maricica și de Dumitriu Sorin Costel, din Vaslui, fiecare deținând câte 50%.
 
Ca administrator apare Dumitriu Sorin Costel.
 
Potrivit Termene.ro, Dumitriu Maricica mai apare în Detectiv International Media Group SRL Vaslui. Iar în trecut a figurat în Nove Guard Protection SRL, radiată. 
 
Dumitriu Sorin Costel a figurat în trecut în Nove Guard Protection SRL și în Sheriff Grupvas Moldavia SRL, radiate.
 
Sheriff Guard Protection SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași, Agenția pentru Protecția Mediului Vaslui, Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Protecția Plantelor București, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Vaslui, Autoritatea Națională Fitosanitară, Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații și Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Elena Doamna Iași.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Anunţ important
Vezi cine păzeşte Agenţia Naţionlă Antifraudă Constanţa

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii