Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 14 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN, o nouă etapă pentru modernizarea canalelor navigabile ale Dunării

ro

09 Oct, 2020 00:00 3659 Marime text
  • Aquaproiect SRL va realiza un studiu de fezabilitate pentru CN ACN
  • Modernizarea canalelor navigabile ale Dunării - Canal Dunăre – Marea Neagră și Canal Poarta Albă-Midia, Năvodari
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții “Modernizarea canalelor navigabile ale Dunării: Canal Dunăre – Marea Neagră și Canal Poarta Albă-Midia, Năvodari ȋn vederea creșterii siguranței navigației”.
Atribuirea a avut loc la data de 25 septembrie 2020, iar data apariției este 7 octombrie 2020. Obiectivul licitației constă în următoarele:
a) Expertize Tehnice – construcții și amenajări hidrotehnice, taluzuri, drumuri și poduri, etc. (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
b) Studii Topografice (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
c) Studii Geotehnice (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
d) Studii Batimetrice (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
e) Studii de analiză și de stabilitate a malurilor și taluzurilor (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
f) Studii hidraulice (modelare matematică 2D): în bief I CDMN inclusiv la confluenta cu Fluviul Dunărea și modelare matematică a influenței valurilor produse de nave asupra malurilor în cazul creșterii vitezei de navigație.
g) Studii de trafic pentru o perioadă de 5 ani pentru fiecare canal navigabil.
Etapa II:
a) Documentația tehnică pentru Certificatul de Urbanism în vederea obținerii Autorizației de Construire (DTCU);
b) Documentațiile tehnice pentru obținerea Avizelor/Acordurilor specificate in C.U. inclusiv acordul de mediu și documentația necesara obținerii avizului de Gospodărire a Apelor (DTAA);
c) Studiu de Fezabilitate (cu respectarea conținutului – cadru S.F. obiectiv mixt de investiții - conf. H.G. nr. 907 din 2016) + documente suport elaborate conform cerințelor Ghidului Solicitantului;
d) Documentații Tehnice pentru avizarea Studiului de Fezabilitate și indicatorilor tehnico-economici în CTE Ministerul Transporturilor și Documentații Tehnice pentru obținerea tuturor celorlalte avize care sunt necesare aprobării la finanțare a proiectului.
7.337.860 de lei este valoarea finală a contractului adjudecat de societatea Aquaproiect SRL.

Despre Aquaproiect SA

 

Societatea Aquaproiect SA a fost înfiinţată în anul 1991, în Bucureşti. Potrivit Registrului Comerţului, societatea are un capital social subscris de 4.692.917,5 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 1.877.167 acţiuni, fiecare a câte 2,5 lei. Acţionar al societăţii este Apa Proiect SRL. Administratorii societăţii sunt Sanda V. Deleanu, Alexandru Daniel Stacescu şi Liliana Ioana Drăgan. Domeniul de activitate principal: „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Pentru anul fiscal 2017, societatea a avut o cifră de afaceri de 8.721.591 de lei, un profit de 303.083 de lei şi un număr mediu de 80 de angajaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii