CN Administrația Porturilor Constanța a semnat un contract cu o firmă din București (DOCUMENT)
CN Administrația Porturilor Constanța a semnat un contract cu o firmă din București (DOCUMENT)
26 Dec, 2021 13:58
ZIUA de Constanta
3421
Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a organizat o licitație pentru achiziția unui dispecerat operațional pentru monitorizare și control centrale termice: Interconectarea pe fibra optică între centralele termice și dispecerat – proiectare si execuție.
Contractul a fost atribuit pe 22 decembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 24 decembrie.
Obiectul achizitiei constă proiectarea si executia lucrarilor de interconectare pe fibră optică între centralele termice și dispecerat si constituie o etapă necesară și utilă a sistemului de producere, distribuție și furnizare a energiei termice, având în vedere investițiile actuale de modernizare a centralelor temice, cu funcționare pe gaze naturale (centralele termice modernizate vor fi complet automatizate astfel încât pot fi integrate în noul sistem propus)
Valoarea totală a contractului este de 157.231,32 lei, iar societatea câștigătoare este TRIDENT SERVICII SI MENTENANTA.
Despre TRIDENT SERVICII SI MENTENANTA
Conform confidas.ro, firma a luat naștere în anul 2004 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 4.
Acționari sunt UTI GRUP SA și UTI HOLDINGS BV.
Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă activităţile de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
În anul 2020, cifra de afaceri a societății a fost în valoare de 35.252.442 lei, profit 1.317.749 lei și 76 de salariați. Pentru anul fiscal 2019, bilanțul arată o cifră de afaceri ce a atins 38.715.011 lei, profit 1.863.937 lei și 69 de angajați.
Compania TRIDENT SERVICII SI MENTENANTA S.A. a încheiat 11 contracte de achiziții publice in valoare totală de 14.702.805,20 lei.
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii