Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR Constanța a bătut palma cu IRIDEX pentru menținerea curățeniei în parcările de pe autostrăzi, pe un contract de peste 6 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2024 17:00 175 Marime text


 
Compania Națională De Administrare A Infrastructurii Rutiere S.A. a atribuit un contract în urma unei licitații, pentru un contract de servicii de ordine, curățenie și întreținere în spații de servicii, parcări și CIC-uri de pe autostrăzile A2 și A4.
 
Potrivit e-licitatie.ro, acordul-cadru se va face pe o perioadă de 4 ani.
 
Obiectul contractului este reprezentat de furnizarea serviciilor pentru asigurarea ordinii, curățeniei și întreținerii în cele 26 de spații de servicii și CIC-uri de pe Autostrada A2, Sector Lehliu - Cernavodă, km 64+000 – km 211+980 și A4, Sector Ovidiu - Agigea, km 0+000 – 21+760, pe o perioadă de 4 ani, în regim de permanență de 24 ore/zi, ce constă în:

- asigurarea și menținerea integrității și a funcționalității parcărilor și grupurilor sanitare (instalații alimentare cu apă, evacuare ape uzate, sanitare și instalații termice);
- îngrijirea spațiilor verzi din parcări;
- vidanjarea periodică a foselor septice aferente grupurilor sanitare (de câte ori este cazul);
- asigurarea colectării selective a gunoiului din parcări, separat pentru hârtie, plastic, sticlă și menajer;
- evacuarea deșeurilor menajere, biodegradabile și cele colectate selectiv;
- transportul deșeurilor la un spațiu de depozitare, conform legislației în vigoare;
- Comunicare permanentă cu Administrarea autostrăzii, acces la numerele de telefoane de urgență (salvare, pompieri, I.S.U, D.R.D.P. Constanța).

De asemenea, numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 20 zile.

Valoarea totală a achiziției este de 31,801,181.76, iar societatea câștigătoare este IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL.
 
Despre IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL

Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în București, șoseaua București-Ploiești, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de colectarea deșeurilor nepericuloase.

Acționar este IRIDEX GROUP S.R.L. (65.6%), asociați sunt Anghel Olga (13.03%), Pascu Corneliu (5.35%), Pascu Cristian (5.34%), Pascu Florin (5.34%) Și Vâlsan Nicoleta (5.34%), iar administrator este Anghel Dan Tiberiu.

Totodată, Anghel Olga mai deține funcția de asociat al P.C. SUN ENERGY PRODUCTION S.R.L. (16%).

Pascu Corneliu mai este asociat și administrator al P.C. MANAGEMENT & CONSULTING SRL (60%), asociat al IRIDEX GROUP S.R.L. (50%) și administrator al P.C. SUN ENERGY PRODUCTION S.R.L., TRITON APASERV S.R.L..

Pascu Cristian mai deține funcția de asociat și administrator al P.C. MANAGEMENT & CONSULTING SRL (20%),  NUTRILIFE SRL (50%) și asociat al IRIDEX GROUP S.R.L (25%).

Pascu Florin mai este asociat al P.C. MANAGEMENT & CONSULTING SRL (20%), precum și asociat și administrator al MULTI DENT SRL (20%), IRIDEX GROUP S.R.L. (25%).

IRIDEX GROUP S.R.L. mai este acționar al ABC INSURANCE S.A. (11.47%), iar Anghel Dan Tiberiu mai este asociat unic al DANTEX INTERNATIONAL SRL (100%).

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 207.078.052 lei, profit 19.293.670 lei și un număr mediu de 1.166 de angajați.

IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL figurează cu 565 de contracte câștigate - achiziții directe, pentru societăți contractante precum Direcția Județeană de Statistică Dolj și Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov, dar și 115 de contracte câștigate - achiziții publice, pentru societăți contractante precum Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii" București – Ilfov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria Mangalia, contract de deșeuri cu Iridex Group Salubrizare SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii